r5 kawaki mete han kardesim
kawasaki![]()
YBR 250 Yİ UNUTMA.. 2007 DE YAMAHA DA VAR... FİYATI DAHA UYGUN OLUCAK.... BİLDİĞİM KADARIYLA BREZİLYADAN GELİCE MOTOR. FİYATI UYGUN OLUCAK.. ZATEN KLASİK YAMAHA STİLİ HAFİF HIZLI AZ YAKAN Bİ MOTOR... VE ENJEKSİYONLU.. YANİ KARBURATÖRDEN VAZGEÇMİŞLEWR....:bounce:
Aman aman CBF 250 den uzak dur ..ben ve kardeşim 2 tane almıştık geçen yıl ,,elimizden çıkartana kadar anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi valla..+++ hiç bir yanı yok eh bu ne demek her tarfı ----- demek..R5 hakkında çok bilgim yok fakat Suzuki GS 500 ü kesinlikle tavsiye ederim...malzeme ve işçilik çok kaliteli ve makina çok iyi...
YBR 250ye beldeyama sitesinden baktım da hakkaten tatlı olmuş, YBR 125 gibi kötü görünümlü bir "kafa grenajı" (deyimden emin değilim, yanlışsam düzeltiniz) yerine tamamen çıplak ve kimliğini koruyan, şık bir motor olmuş bence. Fiyatı ve ne zaman geleceği hakkında tahmini olan?cbf 250 fiyatina gore fazla bir artisi olmadigi icin ve hyosung bu segmente 2 ayri modelle nispeten daha uygun fiyatlarla girdigi icin artik elden cikarmasi zor bir motor, ybr 250 yi daha hesaba katmadim o gelince iyice gozden dusecek![]()