kıbrısa motosikletle gelmeyi düşününen varmı?

kıbrısa gelmek istiyomuyum?

• evet.neden olmasın ama tanıdığım yok

Oy: 23 65.7%
  • hayır işim olmaz

Oy: 7 20.0%
  • motosikletle değil ama gelmek istiyorum

Oy: 5 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    35
Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar kıbrısta motosikletle gezmek çok zevkli bişey yooları çok düzgün benzin fiyatları çok ucuz trafik soldan ama farklı ve motosiklete saygılı bi ülke şimdi gelmek isteyenler:rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
abi sen özel konuğumuz olcaksın eğer gelirsen çünkü sen kadar km yapan yok aramızda

cekisci bir fikir.. gercekten neden olmasın? havalar iyice isinmadan mayıs, temmuz gibi bir gezi düzenlense, türkiyenin deyisik bölgelerinden gelip herberaber Tasşucunda bulussak ve kibrisa gecsek bir kac gün yavru-vatanı gezsek güzel olmazmi? oluuuur :cat:

abi nerde bende o sans yazın alıodumki banka sorun cıkardı yattı inş. bu yaza kadar alıcam.....

kıbrıs a gidilmes mi bea.. gideceem tabii ama ankette yanlışlık war sanırım..ewet tanıdığım yok u işaretlemek zorunda kaldm...ama tanıdığım çoooq...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

kıbrıs a gidilmes mi bea.. gideceem tabii ama ankette yanlışlık war sanırım..ewet tanıdığım yok u işaretlemek zorunda kaldm...ama tanıdığım çoooq...
kıbrısı çok iyi bilirim blak_ice ile beraber 1. derece yakının oluruz sen sadece buyur.

bmb

ben tanıdığımda var ben gelmek isterim..
ama arkadaşım anlattığı kadarı ile trafik biraz sorunlu imiş..
işaret eksik oldıuğu için kaza olabliyormuş:silent:

gelicem söz ama önce 2 yıllık okulu bitiricem sonra hyosung gt250r almayı düşünüyorum türkiyeyi gezmeyi planlıyorum inşallah hayallerim gerçek olur o zaman söz gelirim

Denizli İl Temsilcisi
haydi kıbrıs yolcusu kalmasın ben bu ayın 24 ünde kıbrısa yola çıkıyorum

ümmet@
saol aga.. ben de ii bilirim kıbrısı..1 yıl okudum orda.. girne de... :)
yalnız motoru alınca gerçektn marmara-ege-akdenz-kıbrıs yapcam bi...

Ailem yıllardır KKTC'de ikamet etmekte. Bende uzun yıllar kaldım ada da. Daha sonra okul için İstanbul. Derken yıllardır buradayım. Ama her tatilde mutlaka adaya gider iyice dinlenirim. Açıkçası iyi bir tatil ve dinlence arayanlar için mükemmel bir yer. Yanlız ağustos ve temmuz aylarında dikkat etmek lazım. Çünkü havalar oldukça ısınıyor. Alışık olmayanlar için problem olabilir. Bence en güzeli eylül ayı hem çok sıcak olamaz hem de deniz suyu sıcak olduğu için rahatlıkla denize giribilir.
Umarım önümüzdeki yaza motosikletimle KKTC'de olacağım ve uzun yıllardır hayalini kurduğum bir tatil yapıcam.

Black_ice benimde arkadaş var aynı üniversitede bilisayarda geecek 2 hafta içinde kktc ye gştmem muhtemel.yalnız ehliyetimiz orada geçerlimi.duyduğuma göre problem çıkıyormuş ehliyetlerde bu konuda bizi aydınlatırsan sevnirim.olmadı artçıda olabilirim bir arkadaşla:mrgreen: kktc ye geçiş mevzuatına deyinirsen memnun oluruz bu arada herkese hayırlı bayramlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar