Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kıbrısta motosikletle gezmek çok zevkli bişey yooları çok düzgün benzin fiyatları çok ucuz trafik soldan ama farklı ve motosiklete saygılı bi ülke şimdi gelmek isteyenler:rendeer:
cekisci bir fikir.. gercekten neden olmasın? havalar iyice isinmadan mayıs, temmuz gibi bir gezi düzenlense, türkiyenin deyisik bölgelerinden gelip herberaber Tasşucunda bulussak ve kibrisa gecsek bir kac gün yavru-vatanı gezsek güzel olmazmi? oluuuur :cat:
ben tanıdığımda var ben gelmek isterim..
ama arkadaşım anlattığı kadarı ile trafik biraz sorunlu imiş..
işaret eksik oldıuğu için kaza olabliyormuş:silent:
gelicem söz ama önce 2 yıllık okulu bitiricem sonra hyosung gt250r almayı düşünüyorum türkiyeyi gezmeyi planlıyorum inşallah hayallerim gerçek olur o zaman söz gelirim
Ailem yıllardır KKTC'de ikamet etmekte. Bende uzun yıllar kaldım ada da. Daha sonra okul için İstanbul. Derken yıllardır buradayım. Ama her tatilde mutlaka adaya gider iyice dinlenirim. Açıkçası iyi bir tatil ve dinlence arayanlar için mükemmel bir yer. Yanlız ağustos ve temmuz aylarında dikkat etmek lazım. Çünkü havalar oldukça ısınıyor. Alışık olmayanlar için problem olabilir. Bence en güzeli eylül ayı hem çok sıcak olamaz hem de deniz suyu sıcak olduğu için rahatlıkla denize giribilir.
Umarım önümüzdeki yaza motosikletimle KKTC'de olacağım ve uzun yıllardır hayalini kurduğum bir tatil yapıcam.
Black_ice benimde arkadaş var aynı üniversitede bilisayarda geecek 2 hafta içinde kktc ye gştmem muhtemel.yalnız ehliyetimiz orada geçerlimi.duyduğuma göre problem çıkıyormuş ehliyetlerde bu konuda bizi aydınlatırsan sevnirim.olmadı artçıda olabilirim bir arkadaşla:mrgreen: kktc ye geçiş mevzuatına deyinirsen memnun oluruz bu arada herkese hayırlı bayramlar