nerede kaldı bizim sticker'lar

Mersin İl Temsilcisi
sevgili moderatörlerimizden biri bize özelden adresinizi bildirin de isteyenlere sticker yollarım demişti ama aradan 1 ay geçti. benim gibi isteyen de oldukça çoktu. merak ediyorum, bize gerçekten sticker, post it benzeri aksesuarlar varsa gönderilecek mi? ücreti de sorun değil, posta masrafı da. ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... :bounce:

kendi imkanlarımla yaptım elimden bukadarı geldii benimde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isteyen çok tu diyosun bana 3 kişi mesaj attı daha :p 3 kişi için yormayın beni postaneye kadar bu arada bu çıkartmalar ücretsiz sadece posta ulaşım bedelini ödeyeceksiniz bununla ilgili istekler birazdaha çoğalsa ben gönüllü olarak ulaştıracağımı söyledim ama 3 kişi istedi daha ....

Boşuna bekleme gelmez diyen arkadaşa da duyurulur lazımsa sende talep et :p

egeknn abi bende daha ewwe başka bi mod abiden istemiştim ama haber çıkmadı ya

Knn Bende İstiyorum... Bana 100 tane yaz... Her halde bu rakam seni postaneye kadar yorar :p

Bu başlık kalsın stickerim nerde kaldı başlığındaki talep yoğunluğuna göre aynı il yada ilçeden bir kaç kişi olması durumunda bir kişiye gönderecem ki bahaneyle tanışın buluşun sayı çok olursa postaneye gidiveririz sorun deel :p

pc de düzeltmeler yaptım diskete atıp reklamcının yanına çuf çuf :queen:

valla eger mümkünse bnde sticker istiyorumm gerçi barış abinin başını agrıtmadan yazdım..umarım marmaristen birkaç kişi daha vardır

pc de düzeltmeler yaptım diskete atıp reklamcının yanına çuf çuf :queen:

arkadaşım keske duzenlemeleri dogru yapsaydın. bak bakalım burası motoRsiklet.net mi motosiklet.net mi. zaten motorsiklet diye birşey yok. şunu aklınıza sokun. motor var ama motorsiklet diye birşey yok...
:farao: :farao:

arkadaşım keske duzenlemeleri dogru yapsaydın. bak bakalım burası motoRsiklet.net mi motosiklet.net mi. zaten motorsiklet diye birşey yok. şunu aklınıza sokun. motor var ama motorsiklet diye birşey yok...
:farao: :farao:

Gözünden de hiç birşey kaçmıyor hani..:queen: :queen: :bounce:

Super Moderator
İstanbul, İzmir, Adana gibi şehirlerde olanlar zaten toplantılarda, buluşmalarda sticker temin edebilirler.(veya kendilerine yakın konumda olan birinden alabilirler.)
Diğer şehirdekiler de belli bir sayıya ulaşınca toplu sticker talep edebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar