işteeeeeeeee motorum JİNLUN 250CC (aksesuarlı yeni resimler)

sonunda bende 2 teker oldum ve resimler ben ve motorummmmmmm
grnt103lw.jpg

grnt117ei.jpg

grnt122ar.jpg

yaprak0159ya.jpg

yaprak0179ms.jpg

yaprak0186kk.jpg

yaprak0191ev.jpg

resımde goruldugu uzere cantalarını cıkardım motorun çunku cok dandık ti :)

yaprak0204id.jpg

yaprak0210xi.jpg

yaprak0007np.jpg

yaprak0011of.jpg

yaprak0028kg.jpg

yaprak0037yu.jpg

buda ön deri çanta.... fazlamı yakın oldu ne :)

yaprak0068cn.jpg

yaprak0070lq.jpg

BUDA BENİM HERŞEYİM DÜNYA MOTOR BİLE BİR YANA CANIM KIZIM BİR YANA İŞTEEEEEEE KARŞINIZ DAAAAAA KIIZZZIIIIMMMMM YAPRAK

yaprak011m9cn.jpg

ellerinizden öper ablalaırı abileri :)

Motosikleti
Su Motoru
Kedi motoru beğenmiş olmalı nasılda süzüyor :p hayırlı uğurlu olsun kazısız belasız kullanırsın inşallah...Resimleri nasıl ekliyorsunuz ya :)

Hayırlı olsun. :cat: Gerçi benim sıfatım yok ama idare et :cherry: :mrgreen:

allah kazadan beladan korusun hayirli olsun seni anlayabiliyorumm yepyeni motor nasil bir his :) bende yeniyimde :)

hayirli olsun, dik ve emin oturalim :queen:
kazasız belasız üzmeden kimsecikleri :bounce:

deli zevkli bu benım ılk motorum ve acayip mutluyum.....
allah herkeze verir imşallah :queen: :flower: :thumleft: :cat:

Hayırlı olsun hocam. Yalnız o çantalar küçük bir operasyonla gayet sessiz hale gelebiliyor. Artı motorun agırlıgını taşıyacak kadarda saglamlar.( tecrübeye istinaden). Hadi artık yollarda görüşürüz.

ben deri koyduracam ya kanka sevmedi o çantaları hem cok dandik hemde bayaaaaa dandik :farao:

meric hayırlı olsun dostum. Benimki haziran partisi ile geleceği için 2 hafta daha bekleyeceğim malesef.

allah sabır versın sana cenkmenderes, çok zor be bende 1 ay bekledım ama bana sor çok zor beklemek :)
ben suan motorun eksozuna bır degısıklık yapmakla meskulum bakalım nasıl olacak sesını arttırmaya calısıyorum :thumleft:

ne gibi bir değişiklik yapıyorsun ? Guzel olursa sesi ben de yaptırırım aldıktan sonra..

ama olurmu bılmıyorum arastırma içindeyim iyi ses veren bır eksoz bulursam hemen taktıracam ok

egsozu deldirme konusunu ve sonuçlarını hiç araştırabildin mi ? yada egsozu delinmiş bir jinlunu duyma fırsatın oldu mu peki ?

eksoz delınmez abı deldırmemde zaten garantiden çıkabilir o yuzden kompile eksoz takacam. ses arttıracam dıye garantisini bozamam abi sonra bır sorun cıkarsa....

sadece egsozun garantisi bozuluyor abicim. bana satan bayi kendisi soyledi. Yoksa motorun diğer parçalarının garantisine birşey olmuyor merak etme. Neticede egsozu değiştireceğin zamanda garantiyi bozacaksın çünkü motorunda orjinal olmayan bir parça takılı olacak.

ewet haklısın olabılır ama onu nasıl yapıcaz bılmıyorum ve yapınca motora zararı olurmu araştırmak lazım eger sorun olmazsa yapabılırım

açıkcası benim de teknik bilgim yok bu konuda o yuzden egsozu değiştirdiğin zaman adam bir arıza durumunda sen egsozu değiştirdiğin için motor boyle bir zarar gormuş felan diyebilir diye düşünüyorum.

o kedi ne yapıyor orda yaw ?? :p :cherry: :thumleft:

yetkili servisin onaylamadı bi egzost'u takarsan yine garantı dışı kalabilir, sen onu en iyisi yetkili servisine sor.Vede rodajı bitmeden bir değişiklik yapma

invent'e katılıyorum. aldığın servise git taktıracaksan da ya ordan al yada başka yerden dahi alsan montajını servisine yaptır derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar