Motorsiklet alacagım yardım edin ustalar?

Arkadaslar başlıgımdanda okudugu üzere bir motor almaya düşünüyorum.

Ef fazla 9000 Ytl var.Ne kredi ne taksit peşin alıp çıkmak istiyorum.Suan ehliyete yazıldım.Pek fazla motorlardan anladıgım söylenemez.Onuda siz degerli bilgili arkadaslara bırakıyorum.

Bende akıma kapıldım :) Sport model olsun istiyorum arkadaslar bana bir motor begenirmisiniz.Eger motoru begenirsem ve alırsam o arkadasa bende bir kask hediye edecegim.:)

Saygılar ve sevgiler.

sport demiş işte ..... neyse asla piyasaya yeni çıkmış tayvan çin ve bilimum dandik makinadan uzak dur kendini ispat etmiş makinaları tercih et hatta honda kawasaki ve suzuki dışına çıkma derim....

benim fikrimi sorarsan bnce ya honda cbr125r al yada hyosung gt250R al...ama sana yardım edene kask alma...bu bir yardımlasma cıkar olmamalı :wiinkk:

bu arada bende yeni motor alıyorum yeni baslayanlar icin genelde sport degil de naked modellerini oneriyorlar...ayrıca 250 cc ustune cıkma eger spor alacaksan)kendi saglıgın icin)

Arkadaşın 9000 ytl'si var. 1-2 sene sonra değiştireceği CBR'a paranın yarısını gömmek niye?
İyi bir eğitim alırsan istediğin (daha doğrusu eğitmeninin önereceği) hacimde bir motorla başlayabilirsin.

arkadaşım sana önerim şu olur

öncelikle forumlarda motor seçmeyle ilgili bol miktarda yazı war bunları hatim et
motor kolay bişi diil :)

ayrıca 9000 ytl ye sport motor alırsan kendine 9000 ytllik bi tabut almış olursun hemde güzelinden
çünkü kendin sölemişsin motordan fazla anladığım sölenemez die

Arkadaşın 9000 ytl'si var. 1-2 sene sonra değiştireceği CBR'a paranın yarısını gömmek niye?
İyi bir eğitim alırsan istediğin (daha doğrusu eğitmeninin önereceği) hacimde bir motorla başlayabilirsin.

eger cbr125r kucuk gelirse ona hyosung gt250r alır...baska ne alabilirki duzgun bu fiyat aralıgında baska ne wr? aprilla flan diyeceksen luzumsuz pahalı...

Forumlardaki yazı der ki "Uygun eğitim alırsan yüksek cc ile başlayabilirsin" Nitekim ben eğitimimde 500cc Kawasaki de kullandım ve eğitmenim de 500cc ile başlayabilirsin dedi. Bakma, 500cc alacak para yok ama o ayrı mesele.
Önemli olan uygun eğitim.

sen güzel bir kursa yazıl önce canavar öğren bu işi malum kışın yeterli sürme imkanın olmaz,sonra martda nisanda bahar gelince veya gelmeden alırsın, sana kalmış bence sabret derim ihtiyacın acil değilse sabrın sonu daha güzel bir motordur:p hem yeni modellerde gelmiş olur hemde iyice bilgi edinmiş olursun kolay gelsin

Forumlardaki yazı der ki "Uygun eğitim alırsan yüksek cc ile başlayabilirsin" Nitekim ben eğitimimde 500cc Kawasaki de kullandım ve eğitmenim de 500cc ile başlayabilirsin dedi. Bakma, 500cc alacak para yok ama o ayrı mesele.
Önemli olan uygun eğitim.[/QUOT

:cat: bu fikrine kesinlikle katılıyorum...sahsen bnde cbf 500 ile baslıyorum ..EGİTİM SART :cat:

MERAK ETME BURDA İNSANLAR İŞİNE GELMEDİ Mİ YARDIMCI OLMAZLAR Bİ KAÇ KİŞİ HARİÇ :farao: :farao: :farao:

MERAK ETME BURDA İNSANLAR İŞİNE GELMEDİ Mİ YARDIMCI OLMAZLAR Bİ KAÇ KİŞİ HARİÇ :farao: :farao: :farao:

maalesef haklısın ole yazdıktan sonra bi an bnde dusundum...cunku bnde topic actıgımda cok az kisi yardımcı olmustu...tbi brzda sans isi ama...maalesef haklısın

maalesef haklısın ole yazdıktan sonra bi an bnde dusundum...cunku bnde topic actıgımda cok az kisi yardımcı olmustu...tbi brzda sans isi ama...maalesef haklısın

ben ruhsatımı kaybettm yardm edin şu kardeşinize dedm sadece 2 3 kişi taktı beni ama burdaki insanlarında ne kadar yardımcı olduunu görmüş oldum ben :farao:

daa dun açtım konuyu we 2 3 kşi haricnde kimseden bi cwp alamadm
hala insanlardan yardım bekliorm nası yapıcam die ama kimsenin umrunda diil saol kardeş eyw

İyi bir eğitimle 500 cc lik bir motorla bağlanabilir diyen kurs hocan mümkünse o işi bıraksın. Doğru eğitim önemli bir etkendir fakat tecrübe ile birleşince. 1 aylı eğitim alman senin yıllardır motorsiklet kullanan insanlardan bu işi daha iyi bilmeni sağlamaz. İyi bir eğitimin üzerine bir de tecrübe eklenmeli.
Kendinizi önce derin sulara atmayın, yüzmeyi önce sığ sularda öğrenin böylelikle boğulmazsınız.

Herkesin başlayacağı motor kişinin seviyesine göre değişir. Eğitmenim 500cc ile başlayabilirsin dedi, 500cc alıp 180km/st hızlara çıkabilirsin demedi. İkisi farklı şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar