Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu bir 2002 cb600 modeline ait foto.büyük bi ihhtimalle o kırmızı motor bir cb 600
arkadaşlar dediğim gibi bu bir cb 600 ama model yılı ne bilmiyorum...Türkiye de yok malesef...
bu bir 2002 cb600 modeline ait foto.büyük bi ihhtimalle o kırmızı motor bir cb 600
arkadaşlar dediğim gibi bu bir cb 600 ama model yılı ne bilmiyorum...Türkiye de yok malesef...
tutturmuşum...arkadaşlar eğer bu tip bi araştırma yapmak isterseniz www.bikepics.com adresine girip istediğiniz firmanın istediğiniz modelinin istediğiniz yılına ait fotoları bulabilirsiniz.nerdeyse tüm modeller var.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Efendim kendisi bir hornettir
Geçen hafta test sürüşü yapmak için gittiği fakat vakit darlığından ertelediğim önümüzdeki hafta kısmetse test edeceğim 2007 modelinin test makinası da kendi objektifimden aşağıdadır.
Meraklısı için not:
son resimde motorun üzerindeki yazı "beni dene" anlamına gelmektedir.