Vatana millete hayirli ugurlu olsun D U S T U M :)

arkadaslar cok mutluyum dustum :)..ilk kez buugn hemde 600 uncu km de :)
karsidan gelen araca carpmiyim diye bende sola kirdim tabi iyi halt ettim o sirada on frene asildim bilmem ne varmis gibi sen hem onca makaleyi oku sonra gel tam tersini yap ama dustukten sonra kaldirdim motoru guldum aklia okudklarim geldi cok uzulmedim cunku full sigorta var :)

neden mutluyum surat yoktu sehir iciydi ve etrafimdaki trafik sydney trafigiydi insanlar bir ambulans cagirmadiklari kaldi :)
isin en guzel yani motor yatti ama sanki essek sipasi yastik vardi altinda bir tek cizik bile yok hicbir yerinde bendede korumalarin hepsi oldugu icin hicbirsey olmadi cok sukur allah korudu :) paylasiyim dedim ilk dusumu :)

Gecmiş olsun. Umarım seni sogutmaz bir süre tedirginlik duyarsın acemi gibi kullanırsın ama 70 km sonra herşey normala döner. Birde neymiş koruman fullse düştükten sonra kalkar gülersin. Yoksa arkandakileri ağlatırsın. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kardeşim,bizide güldürdün düştüğün için değil sağlam ve sağlıklı olduğun için,aman dikkat dikkat dikkat.

hepinizden allah razi olsun :) ama cidden cok karizmatik hissettim yahu hani racing yaricilari motorlari ceker ya saga aynen ole cektim pek hosuma gitti ama allah beterinden saklasin :)
bu arada teknik bilgiler bolumune bi soru yazdim bakarsaniz sevinirim akil akildan ustundurr derler fikilerinizi solerseniz iyi olur eksoz degisimi ile ilgili ;)

ilk düşüş işi gercekten kaçınılmaz sanırım. Benim motor da iki hafta sonra geliyor. Bakalım ben ne zaman yaşayacağım bu deneyimi. Umarım hiç yaşamam ama zor sanırım.
Sana da geçmiş olsun nealakasıvarki kardeş :)

Geçmiş olsun, senin hoşuna gitmiş sen alışkanlık yapmada bunu :sunny: :cherry: :cherry:

geçmiş olsun, sigorta çok faydalı bir şey :cat: bir çok kişi gibi düştükten motordan tırsmaman, soğumaman da çok güzel :)

geçmiş olsun. bence insanlar kendilerini şartlandırıyorlar. düşmek tabi ki normal bir şey. ben sadece acemi motorcuların düştüğüne inanmıyorum. biraz dalgınsa 10 senelik motorcu bile düşebilir. tabi burda önlemlerini almış olmak en büyük avantaj olacak. ben de kendimi hep düşmeye odaklıyorum. bu da biraz insanın cesaretini kırıyor. yapabileceğin şeyleri yapmanı engelliyor. tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
Su Motoru
Geçmiş olsun kardeş , bende topic i okuduğumda 0 alım vergisi filan dütü zannnettim :) çünkü topic de aynen şöyle çıkmış Vatana millete hayırlı uğurlu olsun DUSTU sondaki "m" harfi çıkmamış :p neyse tekrar geçmiş olsun.Bu arada şu sigorta işini nerede yaptırıcaz ve 125 cc ye de sigorta yapıyorlar mı?

geçmiş olsun ama okurken güldürdün ya helal walla :cherry:
aman dikkat et bundan sonra

Geçmiş olsun sağlığın yerinde olması çok güzel :)
Ben daha ilk düşme tecrübemi yaşamadım. Ama düşersemde umarım seninki gibi ardından tebessüm edebileceğim bir düşüş olur :)

istanbul2024' Alıntı:
Geçmiş olsun sağlığın yerinde olması çok güzel :)
Ben daha ilk düşme tecrübemi yaşamadım. Ama düşersemde umarım seninki gibi ardından tebessüm edebileceğim bir düşüş olur :)

guleceksin tabii hemde nasil :) her zaman gulki cok buyutmedki kafanda sonrasi daha rahat oluyor ben her alanda ayi seyi yapiyorum :) sakama bazen trafikte yeniyim ya stop ettiriyorum vuruyorum ayagimi sanki bir sorun varmis gibi motorda ;) millet bisey oldu zannediyo kismiyo sana :) tecrubeyle sabittir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar