Askerdeyim motosiklet kullanmayı çok özledim

Arkadaşlar 2.5 aydır askerdeyim uzun zamandır takip edemiyordum siteyi ama artık internet ortamımız var. Samsun'dayım hepinize selamlar. ocak ayında askerlik bitiyor görüşmek üzere
kaskınız hep başınızda olsun

Hayırlı teskereler olsun inşallah gelince çıkarırsın acısını kardeş.:cat:

:silent: ah bu kısa dönemler yok mu...5 ay yapıp sonra abbas yolcu...bak birde yazıyo 2.5 aylık askerim ocak finito diye...fasulye bunlar fasulye asker...:mrgreen:

hayırlı teskereler...5 ayda yapsan da 18 ayda yapsan da aynı...keşke hiç olmasa...profesyonel askerlik olsada sırtımızdan bu yük kalksa artık...Yük değildir diyenin alnını karışlarım bak...Askerlik meslek olmalı...sadece meslek...vatana falan kimsenin borcu yok...ben borcumu her şekilde öderim...18 ayımı yakamam hiç bir şey uğruna...en güzel dönemlerimi çaldılar vallahi...mal döndüm psikolojim bozuldu ama nihayetinde bitti...

Şu an bana 2500 3000 ytl maaş verilsin Orduya katılırım...İnsanca yaşam standardını yakalarsam neden düşünmeyeyim...Hayat profesyonel zaten...Geniş topraklar kalabalık nüfus e tabi insan gücü lazım...Ulan keşke Norveç'te İsveç'te falan doğsaydım ya...Ama müslüman olarak...bizdeki şansa bak...Ne arap toplumuyuz ne batı toplumuyuz...İkisindende azcık...

ah bu kısa dönemler yok mu...5 ay yapıp sonra abbas yolcu...bak birde yazıyo 2.5 aylık askerim ocak finito diye...fasulye bunlar fasulye asker...:mrgreen:

hayırlı teskereler...5 ayda yapsan 18 ayda yapsan aynı...keşke hiç olmasa...profesyonel askerlik olsada sırtımızdan bu yük kalksa artık...Yük değildir diyenin alnını karışlarım bak...Askerlik meslek olmalı...sadece meslek...vatana falan kimsenin borcu yok...ben borcumu her şekilde öderim...18 ayımı yakamam hiç bir şey uğruna...en güzel dönemlerimi çaldılar vallahi...mal döndüm psikolojim bozuldu ama nihayetinde bitti....

2. paragrafına % 1000 katılıyorum. 1. ise lafım yok çünkü bende oyle yapcam mecburen dedıgın gibi 18 ayımın delisimi tuttu yaw. Hayır hiçbir sey sorun degılde motosikletımden nası ayrılacagım :( nasıl bırakacagım. O sıcak yaz gunlerınde hangı klima, hangi vantilator, hangi yelpaze kurtaracak beni.. AHHHHH aHHHHHHHHHH :salut:

hiçbir sey sorun degılde

motosikletımden nası ayrılacagım :(

nasıl bırakacagım. O sıcak yaz gunlerınde hangı klima, hangi vantilator,

hangi yelpaze kurtaracak beni.. AHHHHH aHHHHHHHHHH :salut:

en büyük derdin vantilatör olsun motosikletinden ayrılmak olsun dostum...Duydukların yaşayacaklarının 10 da 1 idir...Adam asmıyolar ama bazen "yeter "diyorsun....

hayırlı tezkereler

üniversiteye haırlık yıllarımda caddeden geçen mobilet olsa kulağımı dikerdim...... zor iş binememek kolay gelsin:rendeer:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

ya abicim deşme yaramı 14.000de motoru garajamı cekıcem ben ya 87_1 kaldırıcaklarmıs subat ayında asker olabılırım ıns askerıyede bı motor vardır:D

Asker ağa şafak kaç?? ben askerken lojman nöbetim
olduğunda sivil vatandaşlar sorardı asker ağa diye
çaprazını bozma nöbet kutsaldır he he :))

ulan ben 1 senedir askerim senin kadar aglamadım be bide kısa dönemsin şafak 110 kardeş ben burda biniyorum 2 tane gs1150 2tane vfr 1000 10tanede java 350 var gel senide bindiriyeyim

Mersin İl Temsilcisi
canım yaaa, keşke buralara yakın olsam, yemin olsun gelirdim görüşüne, çarşı izninde çıkardık otabana.... izin saati sonuna kadar motor senin olurdu... vallahi bak, seni tanımıyorum ama askerdeyken ben de motora binmek için şafak sayardım. hatta tezkereyi alınca motosik alıp eve gidecem derdim ama hem plaka zorluğu hem de doğuda olmam büyük sorun yaratırdı. yolun mersine düşerse uğra kardeş. hayırlı tezkereler. sabret, allah büyüktür.

ben yeni katıldım bu siteye de ben de asteğmenim tuzla jeep fabrikasında. ben de bi scooter almayı düşünüyorum burda kullanmak için. çok yol yürüyoruz öldürüyor adamı. askerliğe gelince kimseye borcum yok demek biraz ağır kaçmış. hepimizin vatana borcu var, ha sadece borcumuzu biçimsiz ödetiyorlar o ayrı konu. burda aklı başında adam gibi adam 18 aylık askerler var paşalar gibi, ama ne arızalar jiletçiler var onlar çok çekiyor, hakediyorlar da bazı şeyleri.

uzun lafın kısası hayırlı tezkereler. (samsunda yapıyormuşsun ben de samsunluyum :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar