Motosikletler Nasil Bulunuyor

bulunan araçların aylarca ve hatta yıllarca otopark köşelerinde atılıp parçalandığını hepimiz duymuşuzdur.
bununla ilgili çok defalar emniyete ve trafik şb. md.lüklerine mailller attım.
ancak ya cevap gelmedi yada ilgili birime iletilmiştir THANX deyip geçtiler. :pr:
****** birde şöyle bir husus var; :silent:
bu yediemin otopark olarak adlandırılan yerlerin telefonları trafik memurlarında veya şubelerinde bulunurmuş...
bu numaralardan model ve renk vererek benzer araç varsa
bizzat gidip şase nosunuda kontrol edip yakalayan bir kişiyle görüştüm.
yaklaşık 2-3 sene evel bu şekilde bulmuş... :cyclopsan
bu konuda bilgisi olanlar ve bilgi edinenler paylaşırsa belki hepimize bir faydası olacaktır.... :cyclopsan

kimsenin dikkatini çekmedi herhalde,
tabi bilen bilir.... ateş düştüğü yeri yakıyor

Son düzenleme:
kimsenin dikkatini çekmedi herhalde,
tabi bilen bilir.... ateş düştüğü yeri yakıyor :salut:

acele etmeye gerek yok elbet cevap yazan birileri çıkar. ayrıca formu arama özelliğini kullanarak veya araştırarak bu konuda daha önce yazılanları okuyabilirsin sitem etmeye gerek yok.

sorduğun soruya gelince evet motor bulundu gelin alın demiyolarmış forumda daha önce yazılanlara göre. yani kendin belirli aralıklarla bulunduğun yerdeki trafik otoparkına gidip sorabilrsin

hiç motoru bulunan yok mu arkadaşlar... :cyclopsan bulunduktan sonra :queen: mutluluktan buralara bakan olmuyor herhalde... :silent:

7-8 ay oldu bi haber yok... allah polisimize zeval vermesin.. :silent:

otomubul diye bi alet var 300 USD civari , bence 10-20 milyar verip motor alan arkadaslar mutlaka bir degerlendirsinler .

MOTORLAR NASIL BULUNUYOR başlığınlada ilgilenirseniz :pale:
bulan lar nasıl bulduğunu yazar veya nasıl bulundugunu duydugunuz arkadaşların mümkün olduğunca detaylarını paylaşırsanız birbirimize ışık tutarız
diye düşünüyorum arkadaşlar... :cat:

zed

bu olayı bende duymuştum yani haber vermiyorlarmış kuzeninimin mobilleti vardı bende iken çalınmıştı bulundumu acaba diye otoparka gittim yüzlerce vardı aradım ama bulamadım parçaladılar belkide aradan 2 ay daha geçti tekrar gittim yine yoktu ve umudu kestim şeğir merkezinden motorları çalıyorlar köylere trafik polisleririnin pek uğramadığı köyler var oralara satıyolar köylü adamda seviniyo ucuz motor aldım diye aslında satmak isteyeni iğbar edip yakalttırması gerekirken yani suç birazda bizim halkımızda ve böyle devam ettikçe hırsızlık olayları git gide artıyor...

bu konuda bilgisi olanlar ve bilgi edinenler paylaşırsa belki hepimize bir faydası olacaktır.... :cat:

BULAN ARKADAŞLAR BU GÜNLERİNİ UNUTUP BİDAHA BURALARA UĞRAMAZ OLUYORLAR... :silent:
OKADAR SEVİNİYORLAR Kİ SİTEYE BİLE GİRMİYORLAR HERHALDE... :cyclopsan

Çalınanlar.. Bulunanlar..

Çalındıgı zaman yazılıyor lütfen bulundugu zamanda yazılsın mavi cbr bulundu denilmiş topic kitlenmiş? yahu madem bulundu nasil bulundu nasil arandi burada bir cok madur insan var.. kimlere başvurmuş nasil bulmuş bulundurmuş bunları lütfen gizlemeyelim paylaşalım ki diger madur olan arkadaşlarımızda yolu izlesinler.. CBR bulundu degilmiş topic kitlenmiş.. bu şekilde olmaz ki..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence de haklısın... Biraz bilgi verilse çok faydası olacaktır....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende katılıyorum haklısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar