- Konu Yazar
Merhaba,
Dün açtığın A2 ehliyeti için trafiğe ödenecek para ile ilgili forum başlığı kilitlendiği (!) için bu başlığı açtım. Umarım işine yarayan olur
Gerçi ben o başlığı açmadan prometheus'un 2004 tarihli yazısını okumuştum. Zira sıkı takipçisiyin forumun ve soru sormadan mutlaka ilgili başlıklara bakıp kendi soruma spesifik yanıt alamıyorsam soru sormayı yeğliyorum. O yüzden de güncel bilgi istemiştim. NEYSE, dedim alınganlık yapmıyim hadi -içimde kaynayan medya mensubu kanı var ya!- kendim Beşiktaş ilçe emniyeti arayayım. İlgili bir memur çıktı sağolsun. Öğrendiğim kadarıyla:
-B sınıfı ehliyetiniz varsa A2'yi almanız bir gün sürüyormuş sertifikayı götürdükten sonra!
(Heyoooo)
-İstanbul'dan değil de başka bir ilden almışsanız daha önce ehliyetinizi o zaman işlemler bir haftayı buluyormuş (Eh bu da fena değil)
-Veee asıl merak ettiğim nokta. Herkesin kafadan attığı rakam aslında 90 milyonmuş! Yani trafik ücretleri bana "uydurulduğu" gibi 180-200 milyon değil sadece 90 milyonmuş!!!!
Umarım aynı dönemde ehliyet alanlara yarar bu öğrendiklerim..
Selin
Dün açtığın A2 ehliyeti için trafiğe ödenecek para ile ilgili forum başlığı kilitlendiği (!) için bu başlığı açtım. Umarım işine yarayan olur
-B sınıfı ehliyetiniz varsa A2'yi almanız bir gün sürüyormuş sertifikayı götürdükten sonra!
-İstanbul'dan değil de başka bir ilden almışsanız daha önce ehliyetinizi o zaman işlemler bir haftayı buluyormuş (Eh bu da fena değil)
-Veee asıl merak ettiğim nokta. Herkesin kafadan attığı rakam aslında 90 milyonmuş! Yani trafik ücretleri bana "uydurulduğu" gibi 180-200 milyon değil sadece 90 milyonmuş!!!!
Umarım aynı dönemde ehliyet alanlara yarar bu öğrendiklerim..
Selin