FOTOMONTAJ (Site Üyeleri)

007

Site içindeki fotomontaj çalışmaları... :p Bu çalışmaları gerçekleştiren sevgili VOYAGER (İzmir MT) arkadaşımızın ellerine sağlık...
Her hakkı onda saklıdır...:rendeer: [MT] - SYM Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı Topiğinden alıntıdır...

Sitede bazı bulduklarımıda affınıza sığınarak ekledim...

Ramazan Neşesi olsun... :)

Ayrıca bu tarz çalışmaları olan arkadaşlarımızda topiğe, bu tarzda resimleri ekleyebilirler... :)

Zuhtu Paşa Dede...

mertdg Hopa'da...(Ümmet Abi den alıntı...)

mertdg ve tarihteki ilk SYM GTS 250...

Thai ve ataları...

SYM ciler kır gezisinde...

Paşa ve Thai II. Dünya Savaşında...:cherry:

Paşa ve Thai beraber çalışmaya başlarlar...

SYM Toplantısı ve arkadaşlar...

Yorumsuzlar... :queen:

Küçük Motosikleti ile Türkiye yi dolaşan Sevgili Ümmet Abimiz...

İHTİYAR

Eyong, olcan138 'e Balondan destekli elcik ısıtma sisteminin detaylarını anlatıyor...

MT nin neşe kaynağı sevgili "mete_han" dan alıntılar...

Zuhtu Paşa (Tedbirli Kıyafet)

mete_han (star wars)

Yorumsuz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah sizi bildiği gibi yapsın süperdi iyi oldu biraz güldük emeğinize sağlık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İHTİYAR;467199' Alıntı:
Yahu şu 2. dünya savaşı bana tanıdık geliyor.:)

YAw hakkaten sende yolla bi foto voyager a ..fotonun orjinal sahibisi die halleder..:wiinkk:

YAw hakkaten sende yolla bi foto voyager a ..fotonun orjinal sahibisi die halleder..:wiinkk:

PAŞAM , Bizim topicten alıntılar yapıp bunlardan rant elde etmeye çalışan arkadaşlar var. Bu konuda talimatlarını bekliyorum....:queen:

gerçi 007 ARKADAŞIMIZ telif hakkından başı derde girmesin diye alıntı yaptığı adresi bildirmiş ama !!!:bounce:

SEN BİLİRSİN ARTIK...:wiinkk:

ASAĞIDAKI CALISMALARI DA UNUTMAYALIM

ARKADAŞLAR ,

Şurada aylardır yazışıyoruz ama çoğumuz avatarlardaki resimler veya nick name'ler hariç biribirimizi hiç tanımıyoruz.

Bugünden itibaren hem uzun süredir bazı arkadaşlar arasında süregelen gerginlikleri azaltmak ve gündemi değiştirmek adına arkadaşlarımızı tek tek tanıtmak için bir çalışma başlatmış bulunuyorum.

THAI , MERTDG , PAŞAM VE BENİ şimdiye kadarki resimlerden ve olaylardan yeteri kadar tanıdınız.

ŞİMDİ SIRA SİZLERDE...
İLK KURBAN OLARAK YASİN08 ARKADAŞIMIZ KENDİ İSTEĞİYLE BU KAMPANYAYA KATILMAK İSTEİĞİNİ BİZZAT İFADE ETMİŞTİR. BELKİ PİŞMAN OLABİLİR AMA ARTIK HER ŞEY İÇİN ÇOK GEÇ.

Arkadaşımız gördüğünüz gibi halim selim kendi halinde amatörlükten profesyonelliğe adım atma yolunda bir manken olarak hayatını idame ettirmektedir...

Podyumlara ilk adım attığı yıllar..(renkli film yoktu daha...)

Zirvede olduğu yıllardan bir anı....

Bırak öpsün yaaa.. ısırmaz..
BİLİNMEZ BELKİDE YENGEMİZ KIZMIŞTIR.

EEEE SIRA KIMDE ŞİMDİ..???

Son düzenleme:

007

PAŞAM , Bizim topicten alıntılar yapıp bunlardan rant elde etmeye çalışan arkadaşlar var. Bu konuda talimatlarını bekliyorum....:queen:

gerçi 007 ARKADAŞIMIZ telif hakkından başı derde girmesin diye alıntı yaptığı adresi bildirmiş ama !!!:bounce:

SEN BİLİRSİN ARTIK...:wiinkk:

Sevgili kardeşim, senin yapmış olduğun güzel çalışmaları diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim sadece... Sitede beni bilen bilir öyle rant felan gibi şeylere ihtiyacım yok zaten... Paşa yeni bir askeri birlik mi açtı? Haberimiz yok! Talimat felan alınmaca... Ne iş... :bounce: Bir de küçük harfleri yazılarında kullanmanı tavsiye ederim. Bağırmak anlamına geliyor maalesef...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
süper ya ellerine sağlık :queen:

İHTİYAR ,

Seni bizim İHTİYARLAR GRUBUNA alalım diye düşünüyordum ama 1964 doğumluymuşşun yaww. Birde İHTİYAR nick name kullanıyorsun. :queen:

Ben 1956 doğumluyum ben ne yazayım o zaman nick name olarak ...:salut:

NEYSE ŞAKA BİR YANA ...
MOTORSİKLET BİNEN ADAM YAŞLANMAZ....

Bu arada sana bir güzellik yapıverdim avatarındaki resmi değiştirirsin artık. Seni motosikletin önüne yerleştirdim.

ARTÇIN KİM ONU TANIMIYOM VALLAAA...

PICT1439M2.jpg

Cüneyt, bak senin motora benziyor, Köln'deki fuarda çekilmiş. (montajsız)

SYM başlığında didiştiğin arkadaşlara karşı kullanırmısın bilmem.

Benim anlamadığım orada Çin malı motorlara laf ediliyor ama SYM de Çinli, sadece biraz daha milliyetçi o kadar :)

007

PICT1439M2.jpg

Cüneyt, bak senin motora benziyor, Köln'deki fuarda çekilmiş. (montajsız)

SYM başlığında didiştiğin arkadaşlara karşı kullanırmısın bilmem.

Benim anlamadığım orada Çin malı motorlara laf ediliyor ama SYM de Çinli, sadece biraz daha milliyetçi o kadar :)

Sevgili Levent, evet benim motorun grisi yaa...:) O adaptör gibi şeyi anlamadım yalnız... Sis makinesine benziyor :silent: Motosikletin fiyatı 6.500 YTL olunca Köln Fuarına taşımışlar... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar