Adrenalin Bu Başka Söze Gerek Yok

artık gozu kapalı tek teker yapıyorlar...ne diyim bilemedm yazık mı???helal mı???

300 km + gidiyor dostumuz hayabusa turbo naked ile. Adamin kesin yukarisi ile bir kontrati filan var yoksa nerden buluyor bu cesaret anlamadim.

Bir ara hava limaninda giderken arka cekimden bir bakin nerde ise ucak gibi kanatlanacak.Zaten dostumuz ucaklarin kalkis hizina ulasiyor o anda.

buna uçak neyi kolayına yetişemez gibime geliyo adam iti uçmuyo üstünden

abi ben bu video ilk 2 sene önce izlemiştim ilk izlediğimde çok güzel gelmişti türkiyede böyle gitsen ya kanalizasyon çalışmasına yada bi artejyene düşersin :queen:

abi ben bu video ilk 2 sene önce izlemiştim ilk izlediğimde çok güzel gelmişti türkiyede böyle gitsen ya kanalizasyon çalışmasına yada bi artejyene düşersin :queen:

Sende her topiğe aynı yazıyı yazıyorsun hee. Kopyala yapıştır mı yapıyosun ne yapıyosun :mrgreen: :mrgreen: . 340 km/h ile tek teker başlıklı konuya da aynı cevabı yazmışsın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burada benim asıl ilgimi çeken kısım

Ben 160 la giderken nake bir motorla rüzgardan dayak yerken bu adam nasıl 300 küsürle bu kadar rahat kullanabiliyor.

Motorun üzerine yatma ihtiyacı bile duymadan...

vücut aerodinamisi iyi demekki adamin, rüzgar tünelinde test etmişler sonra yaratmişlar :p

bu videoyu hergün en az bi kişi veriyor arkadaşlar ben anlamadim bu işi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar