Valla ben örnek olsun diye CBR 600 F in resmini bir sitede bulup buraya koydum. Resmede çok dikkat etmedim. Sen yazınca dikkatimi çekti. Buradada böyle sele yok.
Ben Fransada yaşıyorum. Doğrusu böyle selesi olan 600 F görmedim. 900 modellerde var ama 600 de yok. Dikkatin takdire değer.
Benim dikkat etmememin sebebi sele ile ilgilenmemem olabilir. Ben grenaja dikkat etmeni istemiştim.:mrgreen:
Neyse bir arkadaşımız her ikisini de kullanmış ve benim düşündüğüm gibi bir değerlendirme yapmış.
Yarış tipi bir motora geçmek istiyorsan yani motosiklet tecrüben var ama biraz hızını arttırmak istiyorsan F serisi senin için ideal bir tercih olacaktır. Bilemiyorum ama bir 10000km yap bu motorla. Sonra RR derim başka bir şey demem.
Ben sana Magny Cours pistinde kuru zeminde CBR 600 RR ve R6 ile yaptığımız dereceleri vereyim farkı anla.
Kuru Zemin...
Benim yaptığım:
CBR 600 RR
1.43.22
R6
1.51.33
R6 nın sahibi olan arkadaşım:
CBR 600 RR
1.47.35
R6
1.51.25
Kronometreyi birinci turdan sonra tuttuk. Yani başlangıç çizgisine hızlı girdik. Kalkış ve seyir değerleri yaklaşık 5 sn fazla tutuyor.
0 km den itibaren değerlerin olduğu dosyayı bir yerlere kaydetmiştim ama şimdilik bulamadım. Bulursam onlarıda veririm.
Saygı ve sevgilerimle...