Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Puma bu ayakkabilari gecen sene MotoGp yariscilarindan Randy De Puniet ve Alex Hoffman icin uretilmis ve bu yil da yaklasik $300USD fiyatina satiliga cikiyor. Bence dizaynini muthis yapmislar, sadece yaris ayyakkabisina benzemiyor ve cok saglam.
Arkadaslar ozelligi saglamligi. Topuk ve pamaklar icin ozel koruma var icerisinde. ve gear shift icin de ayrica dizayn yapmislar. Dogru, beyaz cabuk kirlenir ama bence cok guzel gorunuyor.
zaten kaliteli bir bot fiyati da yaklasik bu civarlarda, alinabilir bence sonucta ss koruma ekipmaninda belli bir yere kadar paraya acimamak lazim, hem siyah rengi de varmis
nisanda almıştım siyahını çok mennunum tavsiye ederim... yanlız bu modelin dışında yandan fermuarlı uzun bot şeklinde olanı var o model daha kullanışlı... fiyatıda pumalarda 220 ytl sanırım...
şimdi paranın kokusunu:mrgreen: alınca acaba!!!!nike adidas ta mı gelecekler ne...motogp ye...yok yok kalsın.bence ayakkabı kötü..neye göre mi!?dainese bakın.kırmızı racing ayakkabılar.süperrr...sidi.ve berik te gördüm.bot..muhteşemler..yani bu iş.nike adidas puma nın işi değil.onlar gitsinler futbolla ilgilensinler...sakın almayın bu ayakkabılardan.paranız çöpe gider ...dainese derim ben.