Hangisi daha güzel??

arkadaşlar benim asyanın çamurluğu malumunuz estetik değil... bende acaba nasıl yapsakta daha hoş bi görünüme kavuştursak diye düşünürken çamurluğu alçaltmak aklıma geldi tabi ufak bi fotograf hilesiyle nasıl görünüceğine baktım bide siz bakın bakaılım bu şekilde dahamı iyi duruyo???

Cross motorun camurlugu alcak olmaz. Camurlar sikisir ve tekerin kitlenir. Hic oynama o motorlar bence bak gayette gusel rengi var.

bence ikisi de birbirinden kötü. en iyisi asya motorunun çamurluğunu aynı tip motor getiren başka bir markadan alarak değiştirmendir. çünkü motor aynı olup çamurluk farklı olabiliyor. bence bir araştır. zealsun ya da ramzey çamurlukları uyabilir.

iyide sorunda orda zaten ben cross yapmıyorum :) yani işe gidip gelirken sürüyorum asfalt yolda.. daha çamur yüzü görmedi motor zaten lastiklerde asfalt lastiği :)

başka çamurluk olayıda var biliyorum hatta şöle bi örnek gösteriyim

Motor enduro tipli, gözümüz alışmış, alçak çamurluk şık durmuyor. :silent:
Ama sen öbür hali hoşuma gitti dersen herkesi boşver, kendi keyfine bak derim ben. :cat:

iyide sorunda orda zaten ben cross yapmıyorum :) yani işe gidip gelirken sürüyorum asfalt yolda.. daha çamur yüzü görmedi motor zaten lastiklerde asfalt lastiği :)

işte bu gayet güzel durmuş.

bencede yüksek güzel alçak ne biliim sanki bi ayağı yok gibi. topal gibi bişi olmuş.bence önemli olan senin cross yapmaman değil.makinanın topal kalmamasıdır :cherry: ( biraz garip bi örnek oldu ama öyle )

ozaman anlaşılan bi zohngsen çamurluğu alıp boyatıp onu takmak... :)

Güzel fotoğraflar da, bu işlemi yapıp fotoğraflayan ve siteye ekleyenin adına da bir alıntı koysaydınız :bounce:

Neyse bir de motor tam dik dururken görüntüsünü koyayım. Bana sorarsan çamurluğu alçaltma derim. Zaten bu işlemi yapman biraz zahmetli olacak, bir de bence de çirkin durur. Marka olarak da görüntülerdeki çamurluk Ramzey 200cc krosun yeşil ön çamurluğunun spreyle siyaha boyanmış halidir. En şık duranı budur piyasada.

as200sbvv4.jpg

Fotodaki çamurluk hafif BMW havası vermiş.Biraz daha geliştirebilirsen hoş durur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar