Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar geçenlerde Ayşe Şule Bilgiç'in Motosiklet Kullananları Farkedin yazısı mailime geldi ve bende bunu mail listemdeki tüm arkadaşlarıma gönderdim.
Cevap olarak aşağıdaki yazı geldi.
Ben artık söylecek söz bulamıyorum, ek olarak artık yaz ayları bitti normal olarak bugün iş çıkışı inanılmaz kalabalık ve Istanbul yolları felçti, otomobil kullanıcıları artık kıskançlıklarındanmıdır bilinmez sıkıştırmaya, yol vermemeye, araları kapatmaya daha bir özen gösterir oldular......
Aşağıdaki yazı hakkında ise yorum yapamıyorum maalesef.....
Cevap olarak aşağıdaki yazı geldi.
Ben artık söylecek söz bulamıyorum, ek olarak artık yaz ayları bitti normal olarak bugün iş çıkışı inanılmaz kalabalık ve Istanbul yolları felçti, otomobil kullanıcıları artık kıskançlıklarındanmıdır bilinmez sıkıştırmaya, yol vermemeye, araları kapatmaya daha bir özen gösterir oldular......
Aşağıdaki yazı hakkında ise yorum yapamıyorum maalesef.....
Benim de siz motor kullananlardan , 95 yılından beri mesaisinin 1/2 sini direksiyon başında geçiren bir insan olarak bilfiil ricam , motorsikleti gerçekten bir taşıt gibi
benimseyerek diğer vasıtalar gibi şeritlerde kullanmanız , emniyet şeritleri motorsikletler için değil gerekli durumlar içindir.Bütün motor kullanma hayatı boyunca emniyet şeridini ihlal etmiş vızır vızır aralara girmiş bir çok kazaya neden olmuş dallamalarda az değil .bunlar kazaya neden olup bide kendilerini adamdan saydırıp araba sahiplerinin başını yakan dallamalardır . siz motorcular kendi yamuklarınızı bir düzeltin önce gerisi kolay olur .araçların görüş alamı içinde kullanmayı öğrenin yeter bizim için.
saygılar