Adsl Teste Puhahahahab

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
--------------------------------------------------------------------------------

İsrail'de Adsl hizmetinden memnun olmayan bir grup internet kullanıcısı,
geniş bant internetin (ADSL) hâlâ internet kullanımında yeterli hız tatminini vermediğini anlatmak için ilginç bir deney gerçekleştirdiler.
İsrail'de Galile gölü kenarındaki Ohalo kentinde toplanan internet utkunları, posta güvercini ile toplamda 4 GB tutan birkaç hafıza kartını (Memory Flash Card)
100 km mesafedeki Ramat Hasharon'a gönderdiler.
Güvercinle eş zamanlı olarak ADSL'den 4 GB'lık bir data transferini de aynı şehirdeki bir internet adresine transfer edilme işlemi başlatıldı.
Kuş uçuşu mesafedeki 100 km'lik yolu 2 saat 17 dakikada
katettiğinde ADSL'den aynı bilgiler hâlâ transfer halindeydi.
Bu deney güvercin ile bilgi transferinin,
hızı 2.27 Mbps olan ADSL'e göre ticari açıdan hâlâ daha avantajlı olduğu sonucunu ortaya koydu

biz demi yapsak
:queen: :queen: :queen:

Ya bu deneyyi ttnet kullandıgımız zamanlarda yapıldıgını hatırlıyorum:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne farkı olcakki
eloğlu söz de gavur dediğimiz millet önce altyapı hazırlığı yapıyor sonra hız arttırımı
bizimkiler ya allah bismillah diyerekten :farao:

Audi TT diyince dünlar benim oluyor ,sadece TT diyince kafam atıyor.....
- TT ye saydırmaya başlamadan önce ben hemen çarpı tuşuna basayım....

Abi tamam güvercin kullanacaz daa...

Bizim güvercini birisi hacklerse ; ne b..k yiyecez???:mrgreen:

Turk Telekom adalar arasindaki iletisim hakkini sakli tutar. Tekelcidir, oyuzden sen 100 mbit interneti 20$'a kullanamazsin. Altyapi olmadigindan degildir durum... halbuki 20$'a 100 Mbit internet satsan bu baglanti ile birlikte film'de satarsin, interaktif yayincilikta yaparsin goruntulu telekom hizmeti verirsin. Bankacilik yaparsin. E-bussiness hizmeti verirsin. Halkin bilgiye daha cabuk ulasir butun dunya da Turkiyede 100 mbit internet varmis. Helal olsun adamlara der.Gavurun dolu gelipte internette annenin basi kapali mi? seriat nasil bisi deve ilen mi gezionuz ulkenizde basbakaninizin karisini gordum muhabbeti cekemez. Bilgi daha genis kitlelere ulastigi icin de kimse spekulasyon yapamaz... Ama yok uyandirma maymunu ki tokatlayasin doya doya :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar