- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah annem kaldırdı olm polisler motoru yatırmış diye kapının önünde duran motoru indim uykulu yarı uyanık buyrun memur bey sorun nedir dedim iki polis vardı biri bulunduğum yerin polisi tanıyorum diğerini bilmiyorum.
Bu motoru nerden aldın arkadaşımdan dedim sağlammı dedi çocuk evet esnaftır dedim şuraya takılır mı o çocuk diye sordu yok dedim bilmez dedim motorun şase numarası 11 hane imiş 17 hane mi ne olcakmış..
Dedim sorun varsa memur bey arkadaşın yerine gidelim karakola gidelim..
Yok dedi gerek yok gitsek te farketmez dedi..
Bu motor çalıntı olabilir dedi ben de yok dedim arkadaşı bilirim motoru da dedim
tamam dedi giderken de uyardı olmadı geri iade et diye hiç hoşuma gitmedi dedi :silent:
İşin garibi kapıyı vurmamaları biz geldik diye annem alt kata inerken tesadüfen görmüş kendi kafalarına takılıyorlar neden böyle saçma sapan birşey olduki?
Şimdi kıllandım:silent:
Bu motoru nerden aldın arkadaşımdan dedim sağlammı dedi çocuk evet esnaftır dedim şuraya takılır mı o çocuk diye sordu yok dedim bilmez dedim motorun şase numarası 11 hane imiş 17 hane mi ne olcakmış..
Dedim sorun varsa memur bey arkadaşın yerine gidelim karakola gidelim..
Yok dedi gerek yok gitsek te farketmez dedi..
Bu motor çalıntı olabilir dedi ben de yok dedim arkadaşı bilirim motoru da dedim
tamam dedi giderken de uyardı olmadı geri iade et diye hiç hoşuma gitmedi dedi :silent:
İşin garibi kapıyı vurmamaları biz geldik diye annem alt kata inerken tesadüfen görmüş kendi kafalarına takılıyorlar neden böyle saçma sapan birşey olduki?
Şimdi kıllandım:silent: