hangisi??????

arkadaşlar kanuni husser 125 yamaha cygnus honda beat vede eger varsa keeway arn 150 cc motorlar hakkında bilginiz varmı eger almak isteseniz hangisini alırdınız

Kanuni Hussarı kullandım.Fikir verebilirim.Diğerlerini kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.Hussarın motoru harika.21.000 km yol yaptım hiç bir sorun çıkarmadı.100 km'de 3 lt tüketiyor.Limit sürati yol ve hava durumuna bağlı olarak 90 ile 110 arasında.Olumsuz yönü pek çok uzakdoğu malında olduğu gibi malzeme kalitesi düşük.Zamanla çatlama ve kırılma kaçınılmaz.Yedek parça ise bol ve servis sorunu yok.

dostum sakın kanuni alma bende tigrina 100 war 10 bin km de arızaları saymakla bitmez için hiç rahat olmuyor burdan burası kopabilir şurası çıkabilir diye devamlı kafana takılan sorunlar yaşıyosun bence honda yamaha al derim arkana bakmadan gidersin

Sadıkların arasında Honda beat en ıyısı.. Ben keeway arn150 kulanıcısıyım bakım zamnı haric servis le işim olmadı 900km redeyım..

Runner 200 üde araştır eyerki bu motoru gormedıysen hosuna gıdecektır. Scoter lerın kralı budur..

Ben alcak olsam Runner alırım param varsa 2006 model yeni kasa olmadı eskı kasa hıc olmadı 2. el eskı kasa alırım ama runner alırım :) Param buna yetmıyorsa honda almam su anda yaptıgım gıbı keeway alırım sonra runner parası bırıkene kadar kulanırım sorunda cıkarmıyan ve gorunumude guzel bır motor..Yeterli paraya ulaşınca runner için kanpanya beklerim kanpanya olunca ya dırek runer alır sonra bunu satarım yada duruma gore bunu satıp runner alırım :) SONUÇ = RUNNER :cat:

slm arkadaş

sana tek al diye bileceğim motor yamaha rx 115 dir
şunu unut piyasada en sağlam en çok tutlan prim yapan hemen alıp sata bileceğin bir motor.ben 2003 model var çok benmunum gerisi boş iyi araştır k.i.b

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar