Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün motorsiklet camıasına ve Antalyalı motorseverlere selamlar..hafta sonları gezı duzenlemek ıcın haberleşebılırsınız..bende ve arkadaşlarda scooter var
Bu arada Dishy siz daha önceden bu arkadasla tanışıyorsunuz anlaşılan Ben ilk kez senin asabi bir mesaj yazmadan birine böyle bir karşılama /hoşgeldin mesajı yazdıgına sahit oluyorum. Bakalım daha neler görecegiz bismillah :mrgreen:
Bu arada Dishy siz daha önceden bu arkadasla tanışıyorsunuz anlaşılan Ben ilk kez senin asabi bir mesaj yazmadan birine böyle bir karşılama /hoşgeldin mesajı yazdıgına sahit oluyorum. Bakalım daha neler görecegiz bismillah :mrgreen:
puhahahahaa :queen: valla ateş cim insanın adı çıkmayagörsün,bu aralar herkesten aynı tepkiyi alıorum. ya gerçekten çok asiyim forum da yada bu aralar üzerime bi sakinlik çöktü.:silent: :mrgreen: :cherry: ,
son günlerim mi acaba :queen: