oooooooooo herkes uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar öncelikle Slm Saygilar
Sabirla Bekledimki Bugün Belkş Gazete Falan Okuyupta Istanbulda Olankazayihaber Alipta Biri Cikarda Başimiz Sağolsun Der ,
Herkes Lafta Motorcu Atip Tutuyoruz Yok öyleymiş Böyleymiş ,sanal Alemya Biri Ikilaf Ediyor Iki Resim Iki Vdeo Tamam Herkesin Ağzinin Suyu Akiyor ,
Arkadaşlar Lütfen Biraz Duyarli Olalim ,iki Gün önce Istanbulda Murat Baklavacioğlu Diye Bir Motorcu Arkadaşvardi Allah Rahmet Etsin üzücü Bi Kaza Sonucu Kaybettik Ailesine Sabir Diliyorum ,
Nekadar Tanimasakta Motosiklet Sevdalisi Olmasi Onu Sevmek Için Yeterince Sebep Kimbilir Ki Hangimiz ,bigün Haberimiz Cikmicakki Ama öyle Ama Böyle ,
Herkese Saygilar ,
Kolpadan Motorcu Olunmaz

Allah rahmet eylesin...
sen de haklısın ama hayat bir kosusturmaca zaman bulamıyoruz ki...

Arkadaşlar öncelikle Slm Saygilar
Sabirla Bekledimki Bugün Belkş Gazete Falan Okuyupta Istanbulda Olankazayihaber Alipta Biri Cikarda Başimiz Sağolsun Der ,
Herkes Lafta Motorcu Atip Tutuyoruz Yok öyleymiş Böyleymiş ,sanal Alemya Biri Ikilaf Ediyor Iki Resim Iki Vdeo Tamam Herkesin Ağzinin Suyu Akiyor ,
Arkadaşlar Lütfen Biraz Duyarli Olalim ,iki Gün önce Istanbulda Murat Baklavacioğlu Diye Bir Motorcu Arkadaşvardi Allah Rahmet Etsin üzücü Bi Kaza Sonucu Kaybettik Ailesine Sabir Diliyorum ,
Nekadar Tanimasakta Motosiklet Sevdalisi Olmasi Onu Sevmek Için Yeterince Sebep Kimbilir Ki Hangimiz ,bigün Haberimiz Cikmicakki Ama öyle Ama Böyle ,
Herkese Saygilar ,
Kolpadan Motorcu Olunmaz

neyin sitemi bu :silent: :silent: :silent:

tororroossooo sen oooo ları cok sevıyosun sanırım:mrgreen:

Nedemek Dostum Artniyet Arama

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ölene Allah rahmet etsin de neden her ölen kalanı takip etmek zorunda olsun burdaki insanlar. motorculuğun bunla ne alakası var.

ArkadaŞlar HergÜn Bİkaza Haberİ Ve Her DuyduĞumuzda Birazdaha ÜzÜlÜyoruz BİrgÜn Bİzİmde BaŞimiza Gelebilir Allah GÖstermesİn LÜtfen Dikkatedelİm

BoŞverİbn Herkes Keyfine Baksin Ben BİŞey Demedİm

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar