XT660'ın ilk Fotoğrafları

1mw8.jpg

2rs9.jpg

3bx0.jpg

4ng6.jpg

:) Biraz hava almak icin alt kata indiğimde makine gözüme fotojenik göründü bir kaç fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak istedim. Ofisimin bulunduğu cadde çok kalabalık insan ve araç trafiği hiç durmuyor o sebeple şimdilik bu kadarı ile yetinebiliyorum. (Görmemişin motoru olmuş olmasın hesabı cadde ortasında ayıp..) Kısa süre sonra gezi fotoğraflarımıda paylaşırım.Fotoğraflar Her türlü yorum ve eleştiriye açıktır.

:) Biraz hava almak icin alt kata indiğimde makine gözüme fotojenik göründü bir kaç fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak istedim. Ofisimin bulunduğu cadde çok kalabalık insan ve araç trafiği hiç durmuyor o sebeple şimdilik bu kadarı ile yetinebiliyorum. (Görmemişin motoru olmuş olmasın hesabı cadde ortasında ayıp..) Kısa süre sonra gezi fotoğraflarımıda paylaşırım.Fotoğraflar Her türlü yorum ve eleştiriye açıktır.

Görmemişin motoruda güzelmiş ama:cherry:

ohh sonunda güzel bir motorun olmuş. Ama binebilecek misin buna sen?
Sen 7beygirden sonrasini idare edemezsin:queen:
Ben gelince dolaştırırım seni merak etme.:cherry:
Kazasız belasız binmek nasip etsin allah.
Çok güzel. Artık 1 yıl bin en azından :cat:

Tarzan (Bakımsız) benim tüm motosikletlerim güzeldi tarzımı bulana dek çok çaba sarfettim sabırla bekledim işte sonunda da oldu :) 7 beygir ha! O aprilia hala bende satmakta istemiyorum çok kahrımı çekti zavallı ya. Dur bir motosikletlerimin kronolojik sıralamasını yapayim.

2004 MZ 125 SX (İlk Motosikletim)
sxws1.jpg

1998 Suzuki GSXR 600 (2.Motosikletim.Satana kadar ne Dualar Ettik birlikte Murrat!Canım Kardeşim sen olmasan ben ne yapardım.)
gsxrdv8.jpg

2005 Yamaha YBR 125 (3. Motosikletim.Suzuki Takasından Aldım.)
ybrmq7.jpg

1998 Yamaha YZ400F (4. Motosikletim.Full Special Motocross.Serik Ormanında ve Side Plajında Ekip Biçediğim Arazi Kalmadı :p )
yz400fbb9.jpg

1998 Yamaha Virago XV 535 (5. Motosikletim.Cruiser hiç tarzım değilmiş anladım!:farao: )
xv535aa2.jpg

1999 Aprilia SR 50 Replica Racing (6. Motosikletim ve en uzun süre bu makineyi kullandım.)
apriliany1.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kros sevmem ama bu hakikatten de çok yakışıklı duruyor.

Bu arada ben de olsam aynı sebepten dolayı daha fazla fotoğraf çekemezdim. :mrgreen:

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan.. Bu rengi çok güzel görünüyor.. Önümüzdeki bahara ben de almayı düşünüyorum ama henüz test etme fırsatım olmadı.. Kullanımından da bahseder misin? İki kişi rahat binebiliyor mu? Küçük gibi duruyordu başkalarında gördüklerim..

Ben bu motoru tanıyorum. Çizikten dolayı komple boyanan, kullanıcı hatasından dolayı piston kolu ve piston değiştirilen motor değilmi bu. Demek sen aldın. Hayırlı Olsun.

Ben bu motoru tanıyorum. Çizikten dolayı komple boyanan, kullanıcı hatasından dolayı piston kolu ve piston değiştirilen motor değilmi bu. Demek sen aldın. Hayırlı Olsun.

ahahahah yok abi.. Bu o motor değil yanlış bilgi ulaşmış sana..

Son düzenleme:
Motora nazarımız değmesin. Valla bende bi göz var. Bakmam yeterli, durduğu yerde yana düşer motor. :p Hani nerde benim stickerler. Benim XT de çıktı bakımdan.

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan.. Bu rengi çok güzel görünüyor.. Önümüzdeki bahara ben de almayı düşünüyorum ama henüz test etme fırsatım olmadı.. Kullanımından da bahseder misin? İki kişi rahat binebiliyor mu? Küçük gibi duruyordu başkalarında gördüklerim..

Motosiklet 2 kişi ilede gayet rahat trlogic.Çok düşük devirlerde bile torku çok yeterli.Hatta biraz gaza asılırsanız çift kişi demiyor tek tekere kalkıyor makine.Ben çok memnunum. Motoru yakından görmen gerek. Bırak küçük durmayı 2 metre boyundaki 120 kiloluk bir arkadaşın altında bile kelebek gibi durmuyor.XT125 ile karıştırma. Alakaları yok cünkü.Akrapovicle desteklediğinde asfaltta bu makinenin tadına doyum yok. Yakın bir arkadaşımda akrapovic destekli bir 660 var. Anahtarı verdiği halde üzerine binip hala 1 tur atmış değilim. Kendi motosikletimden sogumaktan korkuyorum :)

Ha bu arada motoboy'un motosiklette akrapovicli.:cat: İstersen izlenimleri motoboydan alabilirsin onun makine bu:

1pd7.jpg

2xm3.jpg

iyi günlerde kullan arkadaşım tekerin düz bassın hep yere :)

valla çok güzel duruyor motor. arkadanda racing gibi duruyor.
Nazar boncuğu takta nazarımız değmesin.

çok güzel bi motormuş hayırlı olsun Allah kazasız belasız günlerde sürmeni nasip etsin
acaba kaç para bu motor?????????

Son düzenleme:
Motora nazarımız değmesin. Valla bende bi göz var. Bakmam yeterli, durduğu yerde yana düşer motor. :p Hani nerde benim stickerler. Benim XT de çıktı bakımdan.

Aman abi agzını ayrı aç nazar filan deme bana :bounce: Stickerların hazır bi ara görüselim taktim ederim.Motoboy'a su an görev verdim maslakta tanıdıkları varmış sticker piyasasını araştıracak :) Bu motosikletlere stickersız binilmiyor yav. Hallederiz.

çok güzel bi motormuş hayırlı olsun Allah kazasız belasız günlerde sürmeni nasip etsin
acaba kaç para bu motor?????????

Beldeyama'nın sitede 15.250 yazıyor trinacria. Fakat ben cok daha uygun bir fiyata aldım. (Şşştt aramızda..)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar