Nikelaj Temizliği Nasıl Yapılır.....

Slm arkadaşlar,benim bir sorunum var ve yardım istiyorum.O da şu;motorun egzozu üzerinde birtakım lekeler var.Bunlar egzoz sıcakken ayak falan değdiği için oluşan lekeler.Bunları nasıl temizleyebilirim?Lütfen yardımcı olur musunuz? :silent:

Sanki böyle bir topic daha önce de vardı ama..Her neyse izleri kola,yani bildiğin Coca Cola çıkartabiliyor.Bir bezi kolayla ıslatıp silmeyi dene.

Öneride bulunan arkadaşlar,maden suyuyla egzozu sildim ama bi eğişiklik olmadı. :silent: Lekeler hala orda :sunny: Maden suyunu beze döktüm ve sildim.Acaba bişeyleri yanlış mı yaptım ya da egzoz sıcakken mi silmeliyim bilemiyorum :silent: Yeni bir öeriniz varsa bekliyorum :king:

Bulaşık detarjanı nikelaj çok kaliteli değilse matlaştırır..Riske girme bence.Kolayı denemedin mi CocaCola ,PEPSI..

A_T_I' Alıntı:
Slm arkadaşlar,benim bir sorunum var ve yardım istiyorum.O da şu;motorun egzozu üzerinde birtakım lekeler var.Bunlar egzoz sıcakken ayak falan değdiği için oluşan lekeler.Bunları nasıl temizleyebilirim?Lütfen yardımcı olur musunuz? :silent:
eger kromaj sorunun fazlaysa ekzozo söktürüp "polisaj"a ver ilk gunku gibi orjinal olsun.(fazla para tutmaz ortalama15- 20 ytl)

büyük marketlerin araç aksesuar reyonlarında nikelaj parlatıcısı satılıyor hatta araba aksesuarı satan dükkanlarda da bulunur.iş görür, tavsiye ederim.

nalbur'larda sintaş diye bir cila satılıyor. Çıkaracağından eminim.Bilgine :cat:

Turtlewax krom cilasını/temizleyicisini kullan, mükemmel temizliyor. :cat:

danger0' Alıntı:
Turtlewax krom cilasını/temizleyicisini kullan, mükemmel temizliyor. :cat:
motorun egzosu cürümüştür bile şimdiye kadar :cherry:
danger0msj tarihini görmemişsin uykudan :mrgreen:

Motosikleti
Su Motoru
Oha herkez cola yazmış kimse GAZ YAĞI yazmamış helal valla :cherry: arkadaşım al biraz gazyağı ve dök şu bulaşık için kullanılan süngerlerden birinin yeşil olan sert yüzüne sonra başla silmeye geçecektir lekeler. Uğraşma colayla sodayla filan bende de vardı ne cola ne soda çözmedi, GAZ YAĞI en güzel çözüm :p ...

MeTaL, senınde uykun gelmiş gidin yatın yaaa 2 ay önceki topic leri kurcalamayın ala ala :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Oha harbiden 2 ay öncenin tpicmiş :cherry: ne bileyim abi dikkat etmedim ki :p ...

metal daha bugun gaz yagı ile sildi tecrubeli tecrubesini yazıyor muhahaha

arexons krom temizleyici -parlatıcıyı kullanabilirsin baya işe yarar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla bende yazardım benzınle sılmyı dene egzos sıcakken dıye.2 ay olmus topıc acılalı.ehue ehue ehue

metpar dıye nikelaj parlatıcı,koruyucu,onarıcı,temizleyıcı krem var 3,5 ytl onu sur bıraz ovala benım nıkelaj egzozum kararmıstı ınanamadım ilk gunku gıbı oldu
METPAR

millettt.. topiğin iki yıl önce olması iki ay önce olması okadr önemli değil.. bundan sonra kimse aynı sorunla karşılaşmıcak diye bişey yok.. ben sadece gazete gibi bunları okuyorum mesela.. hepinizden muazzam bilgiler alıyorum.. hepinize emekleri için teşekkür ediyorum.. :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar