- Konu Yazar
Motosikletin ismine de cismine de sevdalıyım, hele ki yollarda salınan bir chopper gördüğüm vakit ağzımın suları akıyor. Mamafih pek bir acemiyim desem yalan olmaz. Evvelden hiç vitesli motor kullanmadım ama bu sene bu işi kıvırmalıyım da. Şimdi şunları merak ediyorum, bir de sizlerin fikrini alayım dedim.
1- Honda, Yamaha v.b. gibi firmaların motor eğitim kursları var. Acaba bunlar kaliteli midir, ya da o fiyata değer mi ? Daha iyi seçenek tavsiye edilir mi ?
2- Activa üzerinde mütamadiyen turluyorum. Zannederim temel olarak denge, refleks gibi konularda yardımı oluyordur(ayrıca zevkli
) Ama vitesli motora alışmak için önerdiğiniz marka-model nedir ?
3- İlk motorum da ikinci el mi tercih etmeliyim yoksa, sıfır motordan mı başlamalıyım ?
4- Motorun güvenliği nasıl sağlanır ? Hırsızdan nasıl korunur ?
Anladığınız üzre bilgiye açım motor konusunda. O yüzden merakla bekliyorum yanıtları... :bestmt:
1- Honda, Yamaha v.b. gibi firmaların motor eğitim kursları var. Acaba bunlar kaliteli midir, ya da o fiyata değer mi ? Daha iyi seçenek tavsiye edilir mi ?
2- Activa üzerinde mütamadiyen turluyorum. Zannederim temel olarak denge, refleks gibi konularda yardımı oluyordur(ayrıca zevkli
3- İlk motorum da ikinci el mi tercih etmeliyim yoksa, sıfır motordan mı başlamalıyım ?
4- Motorun güvenliği nasıl sağlanır ? Hırsızdan nasıl korunur ?
Anladığınız üzre bilgiye açım motor konusunda. O yüzden merakla bekliyorum yanıtları... :bestmt: