Rossi, Honda'yı terk mi ediyor?

Honda MotoGP takımının şampiyon pilotu İtalyan Valentino Rossi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir basın açıklamasında kariyeriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Rossi gelecek sezon Honda takımından ayrılıp Ducati'ye geçebileceğinin sinyallerini verdi. Şampiyon pilot Ducati'ye geçmek istemesine gerekçe olarak da kendisinin bir İtalyan olduğunu ve bir İtalyan markası ve takımıyla birlikte mücadele etmek istediğini söyledi.

Rossi, en büyük hayalinin ise bir gün Formula 1'de boy göstermek olduğunu söyledi. Daha çok genç olduğunu söyleyen Rossi, eğer gerçekten böyle bir şansı olursa Formula 1'de kendini geliştirmek için yeterli vakti olduğunu söyledi.

Burdan Anlaşılan Kendi ülkesinin Bayrağı altında Kutlanmak 1.lik kazanmak ve Her motorcunun oldugu gibi mobylette ile başlayıp 125 cc sonra 250 cc sora 600 1000 ve hayabusa ile sınırlayıp hayallerimizin f1 e kadar gittiğini gördüm :D ondan sonrası f16 olur heralde:p

aboooowwwww:queen: utanmazlar bee!!! hiç mi vicdanınız sızlamadı bee insaf 6 senelik mevzu....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kurban oldugum Allahim.
Hikmetinden sual olunmaz.

hadi tarihe bakmadan hortlatıldı diyelim.rossi nin hondada olmadığını da mı bilmiyorsun be kardeşim

dikkat çekmek içinse acayip iyi yöntem:mrgreen:

abooo ben de geçen gazetede okudum internet diye bişey icat olmuş layn böle mektup yazabiliyomuşuz birbirimize daha yeni çıkmış ya :D

Bu ramazan bizim sitede acayip bir hal oluşturdu.
Allah sonunu hayırlara vesile kılsın :mrgreen:

Arkadaş her topikte bir komedi patlaması var ya:):)

olurmu rossi şuan kanuni deer le yarışıyo diye biliyorum 46,5 numara ile

başlıgı okuyunca biraz afalladım. rossi şu an yamahada. hondaya ne zaman geçti diye düşündüm bir baktım ki konu 6 senelik. yuh diyorum başka bişe demiyorum. topiklerin en başında sayılır konu nasıl arayıp ta buldun be kardeşim.

yaw ne alakası var .. aldıgım en son bilgiye göre mondialle grit te kalan doktor birdaha asla çin malıyla yarışmam demiş.. tekrardan mobylette 52 biyonik modeli ile pistlerde süpermen vari mopedin üzerine yatan rossi .... bu sezon şampiyonum diye açıklama yaptı.. saatte 110 km hızla valencia da en hızlı tura imazasını atan doktor .. 32.25.005 olan dünya rekoruna yaklaştı ..

rekorumu kıracagım dedi

yaw ne alakası var .. aldıgım en son bilgiye göre mondialle grit te kalan doktor birdaha asla çin malıyla yarışmam demiş.. tekrardan mobylette 52 biyonik modeli ile pistlerde süpermen vari mopedin üzerine yatan rossi .... bu sezon şampiyonum diye açıklama yaptı.. saatte 110 km hızla valencia da en hızlı tura imazasını atan doktor .. 32.25.005 olan dünya rekoruna yaklaştı ..

rekorumu kıracagım dedi

doktor bionikle hızlı gitmek için atletsiz böyle yatarak sürmüş.kaynak:İHA
miss1dl5.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar