Evet maalesef biz motorcular dört teker sürücülerinden biraz daha tehlikeli kullanıyoruz. Trafik kurallarını bilmediğimiz gibi kendimizi korumayı, başkalarına saygılı olmayı hatta kornaya basmayı da hiç bilmiyoruz. Birincisi selam vermek yada uyarmak için ddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt diye değil dıt diye kısa korna çalmalıyız, uzun olan küfür niyetine kullanılır. Sürücüler trafik sorununun bir parçası ama asıl sorunun sorumluları birbirinden habersiz çalışan kurumlar. Eline kazmayı geçiren yaa Bismillaaahh deyip kafasına göre her yeri kazıyor. Çok gördüm asfalt atıldıktan 2 saat sonra aynı yerin kazıldığını. Madem kazaçaksınız niye asfalt döküyorsunuz? Ülkemizdeki kazaların çoğunun sorumlusu Belediyeler ve Karayolları sürücü hataları en son sırada gelir bence. Avrupada araç kullananlar bilir... Orda trafik yok mu? Vaarrr.. Ama adamlar sessiz dünya ne korna var, ne selektör var, ne camdan sarkan sığırlar var.. Hatta giderken kapısını açıp çaat diye yola tüküren LAMA larda yok orda. Biz insan olarak çok duygusalız ve herşeyden çok çabuk etkileniyoruz. Etkilenmediğimiz ve uyum sağlayamadığımız tek şey MEDENİYET... Bu ülke insanları ne zaman birbirine düşman oldu? Ne zamandan beri herkes birbirinden nefret ediyor? Hani hepimiz kardeştik, Dosttuk.. Ne oluyor bize arkadaşlar... Biz şanlı, medeni, zeki, ahlaklı, cesur bir millettik, En önemlisi hoşgörülüydük... Birileri bizim genlerimizle mi oynadı...? Bu ülkenin geleceği için lütfen sakin olalım, saygılı olalım, hoşgörülü olalım... Hiç denediniz mi size ağzından köpükler saçarak küfür eden bir ayıya "arkadaşım sakin ol bakalım, nedir derdin" demeyi? Deneyin inanılmaz etkisi oluyor dayak yemişten beter oluyor karşınızdaki kişi... Çok uzattım biliyorum ama sakin olalım... Lütfen soğukkanlı ve hoşgörülü olalım...