Benzin Protesto Tişörtleri Hakkında

Arkadaşlar sonunda tişörtlerimi aldım...

Fakat sevinemedim....

Birinci neden tişörtün ufak boyunun erkek bedenin medium standartlarında olması... Sorun değil başka bir arkadaşıma hediye ederim...

İkinci neden tişörtteki motosiklet.net yazısının ön plana alınmış olması... Bu tişörtleri benzin zammı protestosu için arkadaşlarıma da sipariş ettirmiştim. Sitenin tabi ki logosu yer alabilir. Fakat bu tişört tabi ki daha ziyade motosiklet.netin reklamı gibi olmuş... Benim için güzel bişi ama arkadaşlarım aynı şeyi düşünmeyecek...

Üçüncü neden kargo ödemeli aldım ama tişörtler yeni elime geçti... Büyük bir hevesle açıp büyüklüğünü görünce de hevesim kursağımda kaldı...

:salut: :salut: :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nerden alıyoruz bunları ben de istiyorum
hüeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

hayırlı olsun.
tişörtleri baskıya vermeden önce resimlerini vermişlerdi hatırlıyorum.
beden konusunda sana katılıyroum zira bende bayan için bikaç tane almıştım ama olmasına imkan yok.
sitenini reklamı dediğin küçücük bir yazı var sadece yaaa.insaf sende,hem arkadaşların da karizma yapmış olur motor felan ehheh. :)
yannız tek sorun ben tişörtü 3 gün önce aldım şansa benzin fiyatları düşüyor yahu :mrgreen: bide kış geldi zaten seneye giyeriz herhal:cherry:
ya penye değilmi bi kere yıka çeker azda olsa:cherry: hem fena mı işte seneye de giyersin:cherry:
güle güle kullan:rendeer:

iyi de bu tişörtleri alanlar zaten motorcu kızlar... niye hava atsınlar ki :bounce:

eee madem motorcular sorun nedir?motosiklet.net de motorcuların olduğu bir site işte.
hava atmasınlar o zaman tanıtım yapsınlar ne diiim?
başka siteden felan demeyin Allah için. bu kadar fanatik değillerdir herhalde?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Üretileceği söylenen tasarım budur, bundan bariz farklı mı sizin elinizdekiler?

benzinmz2zb4.jpg

sol önde motosiklet.net yazıyo küçük.
beden konsunda ise haklı sanırım.

yazıdaki oranlar tutmuyor

benzin yazısı daha ufak olmuş :)

evet fanatikler :p

ya kimden sipariş ediyoz bunları.Ayrıca kargoyu odemeli alcan tabiki turuncu niye para versinlerki yanlış düşünmüşsün.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim bu iş duyrurulardamı biyerde vardı ben bugün eyongdan aldım thisortümü valla bedende bana tam oldu

isteyene temin edebilirim eyong bana yakın çok yakın

ist*anadolu/avrupa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar