Şerefsizce Oldu Ama Haketti Valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimcik yan taraf adsl ver demişti sahibi mayıs gibi..
Fazla girmem dedi..
Adamın elemanları gidip gelip adult sitelere giriyordu film izliyorlardı..
Bide pcyi bana temizlettirdiler...
Bizim 35 liralık fatura 70 gelmiş 4 ay boyunca ödemedide parasını çamura yatıyordu..
Ben de hafta içi yan tarafın sahibinin notebookunu bu aynı adamın kardeşine sattım..
Gittim 400 lira adsl borcunu yatırdım vermiyordu başka türlü :queen: :queen:
haketti suçum yok:mrgreen:
Korkun musti den güler ama ters düz eder valla:mrgreen:

ADSL ver demek ne demek yaw sigara ister gibi ?? Benim bildiğim komşuluklarda kahve şeker tuz ve vesair hububat cinsinden alışverişiler olurdu. Yoksa cidden yaşlanmaya mı başladım, beton mu oluyorum 30 yaşıma girmeden ??

İyi yapmışsın da umarım gecikme faizini falan da hesaba katmışsındır, olmadı yol domuzdan birkaç kıl daha :cherry:

bana adsl hızını söle sana kim oldugunu söliyim (( hahahe )

Eline Sağlık Varsa ip Adresi pc çökert derim bölelerin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dinsizin hakkından imansız gelir. iyi yapmışsın.virüslü virüslü verseydin labtopu.

yav bizim apartmandada adsl vardı 3 komsu kullanıyodu(biri Beyfa)sonra bizde girek dedik girdik.Hani adsl 3 aydan sonra zam koymaya baslıyor ya.Hep 30 lira gelen fatura 60 lira geldiydi.Sonra bizi kovdular:p(sanırım 3 kişiyken öbür aydada 60 lira geldiydi:queen:)

Moderatör (forrap)
İyi yapmışsın...Zaten bir bilgisayarcıya muhtaç olup,ona yamuk yapan adam kadar salak insan yoktur:)Benzer şeyleri bende yaptım,ama seninki kadar büyük boyutlu değildi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar