- Konu Yazar
Moto Servislerdeki Üslub ve Hareket Tarzımız...Uyanık mı olalım...Saf mı...
Biraz önce Hyosung topiğinde bir arkadaş serviste nasıl hareket etmeli diye bir detaydan bahsedince bende bu konuyu foruma taşımak istedim...
Servise gittiğimizde ne yapmalıyız...
Çok uyanıkmı olmalı...:silent:
Ya da Sessiz saf bir motor sahibi olarak Ustanın şefkatli kollarına kendimizi bırakmalımıyız...:silent:
Servisi tanımak demek kazık yememekmi...:silent:
Bir ustaya nasıl güvenebiliriz...:silent:
Usta işim var deyip sallıyorsa ve büyük hacimli motorlarla ilgileniyorsa ne yapmalı...:silent:
Usta sizi çırağın güvensiz kucağına atarsa ne olacak...:silent:
Yağ değiştirme ...1000 bakımı gibi küçük işlerde kimisi 20 ytl kimisi 80 ytl alırsa ne yapmalı...:silent:
Servisler Ali Babanın Çiftliğimi...:silent:
Ben kuyuya taşı atıyorum...Hadi bakalım çıkarın...
Ya da servis hikayelerini paylaşırsak daha dikkatli oluruz bence...
Benim hikayem...Yamaha Süleyman Memnun motoda...Aman ha YBR ile gideyim demeyin...Kötü muamele kazık yok...Sadece ybr ye bakmıyorlar...:queen: :queen:
Bunuda talı bir dille söylüyorlar...Kuzu gibi evine dönüyorsun...Ha motoruda Süleyman Memnundan almıştım işin kötüsü...2004 te motoru onlardan alırken bir sıkıntı yaşatmadılar nedense...parayı sayarken çok mutluydular...Ama serviste aynı tebessüm yoktu...:queen:
Bir şey daha soracağım size...
Ustalar çok konuşan geveze müşteriyi severler mi...:silent:
Biraz önce Hyosung topiğinde bir arkadaş serviste nasıl hareket etmeli diye bir detaydan bahsedince bende bu konuyu foruma taşımak istedim...
Servise gittiğimizde ne yapmalıyız...
Çok uyanıkmı olmalı...:silent:
Ya da Sessiz saf bir motor sahibi olarak Ustanın şefkatli kollarına kendimizi bırakmalımıyız...:silent:
Servisi tanımak demek kazık yememekmi...:silent:
Bir ustaya nasıl güvenebiliriz...:silent:
Usta işim var deyip sallıyorsa ve büyük hacimli motorlarla ilgileniyorsa ne yapmalı...:silent:
Usta sizi çırağın güvensiz kucağına atarsa ne olacak...:silent:
Yağ değiştirme ...1000 bakımı gibi küçük işlerde kimisi 20 ytl kimisi 80 ytl alırsa ne yapmalı...:silent:
Servisler Ali Babanın Çiftliğimi...:silent:
Ben kuyuya taşı atıyorum...Hadi bakalım çıkarın...
Ya da servis hikayelerini paylaşırsak daha dikkatli oluruz bence...
Benim hikayem...Yamaha Süleyman Memnun motoda...Aman ha YBR ile gideyim demeyin...Kötü muamele kazık yok...Sadece ybr ye bakmıyorlar...:queen: :queen:
Bunuda talı bir dille söylüyorlar...Kuzu gibi evine dönüyorsun...Ha motoruda Süleyman Memnundan almıştım işin kötüsü...2004 te motoru onlardan alırken bir sıkıntı yaşatmadılar nedense...parayı sayarken çok mutluydular...Ama serviste aynı tebessüm yoktu...:queen:
Bir şey daha soracağım size...
Ustalar çok konuşan geveze müşteriyi severler mi...:silent: