Kim Abye Girmek İster Puhahaha

Yaw bu AB hikayesinin beni en çok üzen yanı Kokoreç, Midye Tava, Tuzlama, Kelle Paça gibisinden vesair gıdanın tüketiminin yasaklanması. Cidden yasaklayabilirlermi yasaklarlarsa biz ne yer ne içeriz hisara falan geziye gidince. Acayip dokunuyor bu konu bana ???

rezil herifler dava açmalı bunlara böylede okunmazki yaw
avrupa birliğinede ayrıca kılım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bide türk olacaklar........
o 5 yaşındaki çocuğu karşılarına koyacaksın yermisin yemezmisin basacan sopayı..........

Yaw bu AB hikayesinin beni en çok üzen yanı Kokoreç, Midye Tava, Tuzlama, Kelle Paça gibisinden vesair gıdanın tüketiminin yasaklanması. Cidden yasaklayabilirlermi yasaklarlarsa biz ne yer ne içeriz hisara falan geziye gidince. Acayip dokunuyor bu konu bana ???

beni kokoreçimden ve yanında turşu suyundan kimse ayıramaz.ayırmak isteyen çıksın da göstereyim:farao:

bak bizi ab ye sokacaklar nasıl istiklal marşı söylüyorlar gerçi sen izlemişsindir ama izlemeyenler görsün

http://video.google.com/videoplay?docid=4148011784789114398&q=rails

bi de çok komikmiş gibi arka planda gülüş sesleri yayınlıyolar.istiklal marşını bilmeyen adamın bu ülkede ne işi var:pr:ilkokul çocukları bile biliyolar:pr:

abi onlar napmış öyle ya yazıklar olsun istiklal marşını söylemekten aciz insanlar:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar