Yağmurda Belgrata Pikniğe Gittik

ramazana girmeden son bir kez 4 -5 motor kıyıköy gezisi yaparak sezonu kapatmaya karar vermiştik ki 25 EYLÜL sabahı istanbulda dehşet bi yağmur yağmaya başladı iptal oldu ama beni tutabilirlermi içim içimi yemeye başladı fenalaştım yere düştüm daha sonra akgünü aradım o da ne bu adamda aynı durumda ikimizi birden hastaneye kaldırdılar doktora gittik tahliller tetkiler bütün incelemelerin sonunda hastalığın 70 000 000 da bir görülen kronik motor sendromu olduğunu öğrendik tek çare olarak doktor aynen şöyle dedi
- çok acil bi durum derhal motora binmeniz gerekli hemen yola çıkın
ehh napalım can bu doktor dediyse yapmak zorundayız yağmur çamur dinlemez .Öğleden sonra akgün kardeşim ile birlikte iki motor belgrat ormanına gidip cross yapmaya karar verdik buda yola çıkarkenki motorların hali u arada yağmur yağmayan 5 dakikamız bile olmadı
DSC01180.jpg

[/img]
fatih den çıktık boğaz köprüüsünün altından geçiyoruz trafik yoğun olduğu için sahil yoluna inelimdedik
DSC01184.jpg

etiler beşiktaş arası yeni yapılan bağlantı yolunu su basmıştı neredeyse yarım metre yüksekikte olan su seviyesinden dolayı tüm arabalar mahsur kalmışlardı kimse geçemiyodu motorsiklettin faydalarını orada gördük suyun içindende iyi geçiyomuş bu makinalar ama fotoğrafını çekemdim
DSC01185.jpg

50 km yağmurda yolculuktan sonra belgrata geldik kapıda3 ytl lik giriş ücretini vermek için elimi cebime bi attım oda ne tüm paralar hamur olmuş adam gülmeye başladı saolsun kapıyı açtı da beleşe girdik belgrata ormanın içi bomboş sadece tek tük birkaç tane butun camları buğulanmış park halinde araçlar vardı muhtemelen kız arkadaşlarıyla oturup kitap okuyan kültürlü arkadaşlarımızdır diye düşümdüm dikkat etmedim
DSC01189-1.jpg

sonra bir yolduk abi 40 50 derecelik bir eğim ve yukarıdan sürekli su geliyor birden burayada tırmanalım dedikk ama yarısında motor saplandı
yarım saate yakın 2 motoruda çıkarmaya çalıştık sonunda çok yorulduk ve artık cross u bırakıp gezelim dedikk
DSC01196.jpg

motor çamur oldu
DSC01197.jpg

akgün bu oluyo işte
DSC01200.jpg

budA benim ama bişe belli olmuyo
DSC01198.jpg

sonra ormanı sis bastı dehşet bi görüntü
ve biz belgratın arka kısımlarına doğru gittik baya bi bozuk yollarsdan geçtikten sonra sarıyer taraflarında bi yerden çıktık valla nerden çıktık bilmiyom ama çıktık ama manyak bi maceraydı eve bi geldik tam sırılsıklam dık aslında akgündede resimler var ama yollamadı hıyar
yollayınca tekrar eklerim bu arada yağmurda dehşet zevkli oluyo ve enkısa zaamanda bunun tekrarıyla karşınıza çıkacağım
[/img]

İşte macera ve maceracı ruh budur!!:cat: Eskiden bisikletle yapardım bu yaptığınızı eğer bir enduro alırsam size katılak isterim!!:bounce:

Budur işte abi budur.Boşver yağmurda neymiş.Kelebek motorculara hayır.

Süper Moderatör (BBRR)
O arabalar dere kenarında ki böcükler gibi beklerken motorla o suyun içinden geçince ne iç çekmişlerdir ama...:cherry:

Gerçekten yağmurda motora binmenin zevki birbaşka oluyor, eminim çok eğlenmişsinizdir.
Bide orda sanırım bir pegaso görüyorum, bu aralar pegaso ile baya ilgiliyimde:) sanırım alacağım. Arkadaşının izlenimleri nasıl öğrenmek isterim, bu konuda yardımcı olursan sevinirim

--------------------------------------------------------------------------------

ramazandan sonra yağmurlu ve aşırı soğuk olmayan bir günde bu etkinliği tekrArlamayı düşünüyorum kalabalık daha zevkli olacağı için sizlerden de yanıt bekleyeceğim arkadaşlar yağmurun yağma ihtimali için uzun donemli bir tahmin yapılamayacağı için msn adresimi eklemenizi istiyorum ramazandan sonra yağmurlu bir havada msn den anlaşarak buluşuruz nedersiniz .

bu arada nekadar garip dimi tüm motorcular güneşi bekler biz yağmuru bekliyoruz

msn adresim : [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar