- Konu Yazar
UCUZ KASK KULANANLAR UCUZ KASKI TAKMAMAK TAKMAKTAN DAHA İYİ!!!!!
kaliteli olması hayat kurtarabilir benim arkadaş almış safabet ismi kask arkadaşın elinden düştü karpuz gibi ayrıldı 2ye
bu pek önemli değil. kask içi boşken düşürülürse elbette kırılır. içten basınç olmadığı müddetçe koruyu bi özelliği yoktur.
bu pek önemli değil. kask içi boşken düşürülürse elbette kırılır. içten basınç olmadığı müddetçe koruyu bi özelliği yoktur.
mati83' Alıntı:valla herkese katılıyorum ancak alacagımız motora gore de secim yapmak gerekiyor ve kullanım tarzımıza da gore almak gerekiyor sanırım.deliyim doluyum 120 nin altına uyuz olurum diyosak tabi ki cok kaliteli ekipman gerekiyor ancak ben mülayim adamım 80'in üstü bana uymaz dersek bu defa yine kaliteli ancak daha cüzi bişilere bakmak ii olur diorum ben
Hayır.
Bu tez kısmen yanlış.
Her ne kadar kalitesiz de olsa düştüğünüz zaman derinizin yüzülmesine engel olur.
Mesela sol tarafın üzerine düştünüz.Burunun sol kısmı , çenenin sol kısmı , sol yanak , sol kulak tamamen yüzülür.Belki 1 aydan fazla süre oralar kırmızı kalır. Acır , yanar belki de iz kalır.
Ama kask kalitesiz bile olsa deriyi korur.
Tabi kalitesiz kaskın şu kötü özelliği var.
Mesela burada bir kazaya şahit oldum.Adam kaskla ağaca çarptı. Kask kırıldı.Adamın alnını yardı belki 10 dan fazla dikiş atılmıştır...
Aynen katılıyorum.Zaten çok şiddetli kazalarda pahalı kaskın da yapacağı bişey yok.Üstelik kask;sadece kaza anında faydası olduğu gibi bir çok amaca da yönelik kullanılmaktadır.Örneğin;seyir esnasında alına ve yüze çarpan rüzgar sinüzite ve yüz felcine neden olabilmektedir.Böceklerden,asfalttan fırlayıp kurşun gibi kafanıza gelen taş parçacıklarından sizi koruması gibi, sayılacak birsürü yaraları vardır kaskın.
Uzun lafın kısası bence ucuz kask takmak hiç takmamaktan iyidir.Üstelik ceza yeme sorunundan da yırtarsınız:queen: