yeni alınan her motora seviniyorum

ben yaklasık bir, bir buçık aydır takip ediyorum bu siteyi ve bağımlılık yapıyor kesinlikle.. insanların birbirleriyle sürekli dayanışma içinde olduğunu görmek benim için inanılmaz bir mutluluk. bu yardımlaşma tadını başka bir yerde yakalayabileceğimi sanmıyorum. içten gelerek söylüyorum hemen hemen hepinizin samimiyetine inanıyorum ve i don't want to drop the connection. burda daimi olmak dileğiyle ve so bir şey daha her arkadasımızın aldığı yeni motor da en az onlar kadar bende heyecanlanıyorum,sanki ben almışım gibi.herkse saygı ve sevgilerimi gönderiyorum

senin yaşadığın duyguları bu forumdaki hemen hemen herkes yaşıyor.ben de dahil:cat:

bunu merhaba mesajı olarak algılıyorum
hoşgeldin aramıza :rendeer:

Ben yeni alınan her motora sevinemiyorum, çünkü yeni alınan her yanlış seçim motora üzülüyorum. Eğitimsiz, korumasız, tecrübesiz 300km/h yapan ve bu koşullarda alınan motorlar.

Kask kafa bir arkadaşımız (yani kafası kasktan yapıldığı için kask takmasına gerek olmayan) ömründe motora binmeden 600cc bir SS (racing) motor alır. Seviniriz bir motor daha yeni alındı diye. Sonra cenazesini duyduğumuzda yaşadığımız üzüntü çok büyük oluyor.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

ewt re_math arkadasımız okadr gozlemlemıs kı bende eynılarını dusunuorum..benıde en cok etkılyen forum kullanıcılarının arasında kı samımıyet arkadaslık dostluk ve motor kardeslıgı..ben pek tartısma gormedım olsa bıle saygı sınırları ıcersınde.bırbırlerını belkı hıc gormeyen ınsanların arasında kı bu samımıyet sıcak hava acaba nerden kaynaklanıyo.?:rendeer: ..sevgılerımle

:rendeer: hoşgeldin, bende çok seviniorum.Ama hiç bişey insanı kendi motoruna kavuşturduğu an kadar sevindiremez. Herkes yaşamalı, umarım tüm motorcular yaşar....

hoşgeldın dostum. Aynı duyguları paylasiyoruz. İşte buda motosiklet.net farkı

cok sagolun güzel insanlar, yine beni yanıltmadınız, umarım benimde size nacizane faydam dokunur. tekrar hosbulduk.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar