Motora Yapılan Çin işkencesi....

O bıyıklı olanı tutacaksın ayaklarından, kafasıyla asfaltta daireler çizeceksin, bak bir daha yapıyor mu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yatacak yerleri yok ....lerin.::rantinp: ::rantinp: ::ranntign

Para kazanma yöntemleri bizden cok farkli oldugu icin , böyle dengesiz hareketler yapmalari normal karsilanabilir...Yollayacaksin bunlari Sanayi'de 12 saat calissinlar asgari ücrete....Bak bidaha yapiyolar mi.......

lastiği yakıp patlattılar.motoru defalarca düşürmeleri de cabası.k.çları buz gibi olmuştur artık.hey Allahım ya.biz 125 lik motor alamıyoz millet bilmem kaç cc lik motoru oyuncak gibi oynuyo:salut:

ya off nasıl sınırlendımm yaa :( olucak seymı bee offf ben motor almak ıcın ugrasıorum adamın motora yaptına bakk

Moderatör (forrap)
O motordan yüzlercesini alacak kadar param olsa bile bir motosiklete bunu yapmazdım...Akrobatik hareketler uğruna motorunu yıpratabilirsin bu normal ama burda yapılan şey tamamen salakça bir işten ibaret.

Kullandıkları motor zaten akrobasi amaçlı modifiye edilmiş, baksanıza motorun arka dişlisi çay tepsisi gibi, kuyrukta ilave demir var yere sürtmesin diye, koruma demirleri falan da tamam. O motora bişey olmuyor, sadece eğitim amaçlı kullanılıyor. Bizde maaşımızın yarısı kadar paraya 3-4 yaşında SS alabilsek inanın daha beterini bile yapan çıkar. Birkaç motor parçalamadan öğrenilmiyor o aval aval baktığımız akrobatik hareketler, sadece işin mutfağını görmek rahatsız etmiş olsa gerek...

imkanım olsa bende yaparım !!! bukadar yadırganacak birşey yok bence

zed

ya siz ne yapcanız başkasının nasıl kullandığını demekki adamlar öyle zevk alıyor nasıl kullanırlarsa kullansınlar kendi bilecekleri iş biz kendimize bakalım bence

Moderatör (forrap)
Kullandıkları motor zaten akrobasi amaçlı modifiye edilmiş, baksanıza motorun arka dişlisi çay tepsisi gibi, kuyrukta ilave demir var yere sürtmesin diye, koruma demirleri falan da tamam. O motora bişey olmuyor, sadece eğitim amaçlı kullanılıyor. Bizde maaşımızın yarısı kadar paraya 3-4 yaşında SS alabilsek inanın daha beterini bile yapan çıkar. Birkaç motor parçalamadan öğrenilmiyor o aval aval baktığımız akrobatik hareketler, sadece işin mutfağını görmek rahatsız etmiş olsa gerek...

Dostum iyide o motorun akrobasi için modifiye edilmiş olduğunu bende gördüm,yandaki eşek kadar koruma demirleri vs. zaten belli ediyor kendini.Ama motoru tutup lastik yakmak yerlere fırlatmak ne için olursa olsun motora zarar veren hareketlerdir.Motoru yere fırlatıyor yani ne olursa olsun darbeye maruz kalıyor.3 kişi tutup gaz veriyor motoru zorluyorlar,bunlar hep motora ne olursa olsun zarar veren hareketler.Benim için yaptıkları hareketlerin akrobatik değeri 0.Eğer tek tekere kalkıp kmlerce yol alabilirlerse,motorun üzerine çıkıp ayaklarının üstünde gidebilirlerse veya motorun üstündeyken oval çizipkaydırma hareketi yapabilirlerse (yani bunun gibi şeyler)benim için akrobatik değeri vardır.O adamlar akrobatik bişey yapmıyorlar,onların yaptığı hareketleri herkes yapar çünkü ortada ön freni sıkıp gaza basmaktan başka yaptıkları hiç bir şey yok.Motor parçalasınlar tamam ama bir amaç olduktan sonra bence mantıklı diğer türlü mantıksız...Maaşlarının yarısı kadar parayla ss almak konusunda haklısın,o konuda biraz rahatlar tabi ki,ama dediğim gibi ben burada sadece zevk için yapılmış bir tür iş görüyorum,akrobasi göremiyorum maalesef...

@forrap

Selamlar;

Ben zaten yaptıkları hareketlerin doğruluğunu savunuyor değilimde, biraz fazla hassasiyet gösteriliyor gibi geldi bana. Adamlar motosiklet kavramını bizim gibi benimsemiş değiller ondan dolayı da anlamsız hareketlerde bulunuyorlar. Ama dediğim gibi akrobasi eğitimi olarak bakarsak olaya daha kabul edilebilir görüntüler olarak görünecekler. Zira dediğim gibi motor parçalamadan öğrenilmez :cherry:

@forrap

Selamlar;

Ben zaten yaptıkları hareketlerin doğruluğunu savunuyor değilimde, biraz fazla hassasiyet gösteriliyor gibi geldi bana. Adamlar motosiklet kavramını bizim gibi benimsemiş değiller ondan dolayı da anlamsız hareketlerde bulunuyorlar. Ama dediğim gibi akrobasi eğitimi olarak bakarsak olaya daha kabul edilebilir görüntüler olarak görünecekler. Zira dediğim gibi motor parçalamadan öğrenilmez :cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ömrümde böyle iğrenç bir tecavüz sahnesi izlemedim. Hala midem bulanıyor.
İşte girmeye çalıştığımız "AB" den manzaralar.

bunlar motoru kendı almamıstır ya calıp bunu yapmıstır çeşke izlemeseydım aksam aksam morelim bozulduuuuu

Yeri geliyor millet uyduruk bir motor alıcak parayı bulamıyor herflr hiç umrunda değil aptalca gösteri yapıcaklar diye caaaanımmmm motorun anasını ağlatıyolar,onun yerine sat ucuz fiyata mademki motoru bu hale getiriyorsun ki paraya ihtiyacın yok hiç olmazsa kullanıcak birine verde bir işe yarasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar