CROSS motor'da dayanıklı hangisi?

arkadaşlar cross almaya karar verdim ama motorla dağ taş gezicem hoplıyacam zıplayacam motoru biraz hırpalıyacağım ama zaten cross motorlorda bunun için üretilmiyomu.Sorun ise fiyatları honda beni aşar mondial kanuni ise ne kadar daynıklıdır o'nu sizin yorumunuza bırakıyorum aklına gelen başka markalar varsa önere bilirsiniz.:silent:

bugün takashi diye bir marka gordüm ve arkadaş çok güzel bi makine oldugunu soyledi bi bak istersenn:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence skyteam 200 ama mangır çoksa japon modelleri derim

japon markalari derim,senelerden bere binerim honda yamaha kawasaki olsun hepsi birbirinden guzel ve dayanikli,ktm de ayri bi sey... cin malina yanasmam bile...cross zevkini cikarmak istiyorsan japonlardan sasma

4 buyuk markadan baskasına bosuna para vermıs olursun ayrıca kesınlıkle cross zevkınıde yasayamazsın alacaksan suzukı kawasakı honda yamaha bu dortunden bak derım...

:cat: katılıyorum,hem yol hemde arazi bakimindan gayet guzel performans gosteren bir makine,arıca kanuni 250 de mukemmller arasında cin olarak.:wiinkk:

kesinlikle rmz Derim Bende En Yakın Arkadasımda Var Çok Güzel Her yere cikiyo Hİç arıza yaptım die anlatmadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
3000-3500-4000 aralığında XT 125 r
1500-2500 aralığında Ramzey ,Zongshen alabilirsin.
Çinlilerin arasında Ramzey'de yedekparça sıkıntısının diğerlerine göre daha azdır.

Son düzenleme:
arkadaşlar para varsa eğer yamaha xt-600 veya buna dek herhangi bir japon cross motorunu dağ tepe zevkini ufak motorlar fazla vermiyor

Skygo Sg200 gy-2 ben aldım çokta memnumum ufak tefek sıkıntılar dışında...titreşim gibi oda hallediliyor azda olsa...

Bana göre de Yamaha Xt125R, olmadı en temiz Honda Xlr125.

beyler sanırım konuyu hortlatmışız adam 2006 da yazmışş bu soruna bir çözüm bulmaları lazım uzun süre cevaplanmayan örnek 1 ay konular silinmeli yoksa 3 sene öncve açılmış konular böyle hortlar durur...

samet41

çin malından uzak durman senin için iyi olacaktır.dayanıklı dersen ilk akla gelen ktm dir.yamaha dt 125 de tavsiye edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar