30 Eylül 2006-MT ANKARA-Kızılcahamam Buluşması

[MT ANKARA] - 30 Eylül 2006 - Kızılcahamam Buluşması

amblemow4.jpg

Slm arkadaşlar Ankara Mt olarak Prometheusun da izniyle 30 Eylül 2006'da yapılacak olan Beypazarı Gezisini iptal edip, daha önce de bahsettiğim Kızılcahamam Gezisi'ni devreye sokuyoruz:)
Hem birbirimizi hemde çevreyi tanımak açısından önemli bir gezi ve şu güzel sonbahar günlerini iyi değerlendirelim derim tabi hava da bize gülerse ama merak etmeyin tahminlere göre cumartesi günü sağanak yağış beklenmiyormuş:cat:
Tüm gezi tahminen 4-5 saat civarı sürecek
Geziye yanlızca 2 gün kaldığı için,katılacak olanlar ve daha önce de katılmak isteyenler bana yeniden ve kesin olarak haber verirlerse sevinirm çünkü ona göre liste hazırlayacağım:)
Gezi planını yeniden dile getireyim ;
Toplanma yeri ; Çayyolu Mesa Koru Migros Otoparkı(Burayı seçmemin nedeni tam ankara çıkışında olması:cat: )
Buluşma saati ; 11.00(Öğleden önce çıkarsak daha çok zaman geçirebilirz)
Not ; Geziye katılacak olan tüm motorcu arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
gezi planını tamamlamamışsın;
Kızılcahamama gittik, sonr ane olacak çay içip geri mi dönecez. ne planladın?

gezi planını tamamlamamışsın;
Kızılcahamama gittik, sonr ane olacak çay içip geri mi dönecez. ne planladın?
Dostum zaten amaç birlikte olmak ve inan kızılcahamam civarında çay içmekten çok daha eğlenceli gezilecek yerler var:)mola vere vere gezeriz o civarlarda mükkemmel doğa manzaralı alanlar var eymir gibi:cat:
Ama sanırım geziyi bü türlü ankara mt nin ana sayfasına koyduramadım modlara haber vermiştim umarım en yakın zamanda geziyi yayınlarlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar