selam aranıza bende katıldım

merhaba arkadaşlar ismim ömer istanbulda yaşıyorum ve motorlardan çok hoşlanıyorum scother dışındada bir motor kullanmış degilim hatta ehliyetim bile yok ama bu sene bi motor almayı düşünüyorum şimdiden para biriktirmeye başladım bile daha önceleri ekonomik durumlardan dolayı fırsatım olmamıştı cbr 125 düşünüyordum taki kawasaki z750s görene kadar 5000 verene kadar 8350 verip bu harika makinayı almak istiyorum tabi daha 6-7 kadar sonra yaza dogru yani ama vites bile attırmayan bi insan için bu makinayı almam dogrumudur sizce?

fiyat olarak ona verecegim paraya bunu almak daha akıllıca çok guzel bi cihaz harika bayıldım yani! bu işin uzmanlarına danışmak iyi olur bu arada bu sitede muhabet cafe yada chat odası filan göremedim yokmu acaba şimdilik hoşçakalın artık bende aranızdayım...:cat:

merhaba hoşeldin bende aynı motor yok iç çekerek bakıyroum

AdDetail.doit

Son düzenleme:
hosgeldınn.bende yenıım ama hemen gırdım aralarına :p ıı gunler gecırmen dılegıyle

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

hoş geldin aramıza önce eyliyet al sora motor üzerindede kasksız dolaşma derim şimdiden kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim herkeze...

Aramıza hoşgeldin dostum
önce ehliyetini al ve korumalarını al
sonra istersen bisiklet sür:mrgreen:
yanlış anlama eleştirmiyorum ama en önemlisi bunlar ve sensin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar