kawasaki z750 & z750s arasındaki fark nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar dilerim.naked bir makina almayı düşünüyorum kawasaki aklıma yattı bu seferde z750 mi yoksa z750s mi?
karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim resim ekleyemedim sizce hangisi ve neden http://www.kawasaki-turkiye.com/

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kawasaki z750 naked diğeri koruma camlı

görünüş acısından farklılıklar var mesela s modelinin granajı daha büyük selede hafif değişiklikler var ürün çeşitliliği acısından cıkartılmış bi model teknik olarak bi fark yok bildiğim kadarıyla saygılar...

arkadaşım ikisininde tekniközellikleri aynı yanlız s modeli daha gelişmiş bi granaja sahip hem daha lüx hem isminden hemde görünüşünden aralarındada 300 milyon civarında bence s modelini al daha lüx en iyisine bin ama teknik açıdan farklılık yok tamamen göz zevkin önemli

pardon 300 euro imiş

Son düzenleme:
evet arkadaşlar teknik açıdan bifark yok ama bence z750 nin selesi çok hoş duruyo z750s inde granajı hoş acaba z750 alıp z750s granajını ona uydurabilirmiyim bilgisi olan varmı teşekkürler.ihtiyar evet haklısın link eksik atlamışım eyvallah düzeltmen için

Grenajla uğraşacağına , S ' i alıp düşündüğün SELE ' yi uygulamak daha mantıklı değil mi !?
Hayırlı olsun...:cat:

granajı uydurman cok zor uydursan bile pahalıya patlar gerek yok en iyisi az daha ver yeni ve lüx modelini al satarken yüzlüyüzlü para istersin

evet arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler en iyisi ben biraza daha araştırayım çünki bu motora uzun süre binmeyi düşünüyorum elinde z750 ve z750s resimleri olan varmı z motoda olanlardan başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar