Resim Hakkında Görüşleriniz Nelerdir ?

Ice

Bu resmi geçen gün Gebze E-5 civarlarında otomobilden çektim ve kendimden utandım. Sizce motosiklet sayısının artması iyi mi yoksa kötü mü ? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?
resim36st2.jpg
[/URL][/IMG]

abı bolelerı yuzunden sıkıstırılıoruz gorunmez gıbı davranılıoruz..
yazık:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
töbe töbeee

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunlar gibiler bana diyolarki niye r1 almadın
r1 almıcaksam hiç motor almam daha iyi falan diyorlar :)

fantazi yapiyorlar..camlica tepelerine dogru..giderken cekmisler..:queen: :queen:

Ice

Ama baksanıza arkadaşlar hız için 3 şahsiyet birden meyillenmiş ve race motorun hakkını veriyorlar :p

2 Gün önce zeytinburnu sahil de 125mt nin üzerinde bu şekil 3 kişi gördüm.Hiç birince kask yok ayakta terlikler altta şortlar ellerini de titanik misali açmışlar vuuuovv vuuuuuvv die bağırarak gidiyorlardı.

YAzıkkkk ...

Rezalet

Bu Motosikletin sahibine verilebişecek en ağır cezayı vermeli!:pr:

keşke Plakasınıda çekerek ilk Polis karakoluna teslim etseydin!
gör bak ne yapıyorlardı! Artık fotoğraf gibi belgelerde ihbar olarak değer kazanıyor ve cezai işlem %100.

Yazık, Yazık, Rezillik bu.

Selamlar,
Özer

surucuye en buyuk ceza para fln olmamalı..
bı yere patlayınca surucuye hıcbısı olmasın arkadakıler zarar gorsun
aadam vıcdan azabından gıder zaten

Bunlar gibi birçok bilinçsiz motorcu var tabi motorcu denirse adamlar ailecek biniyor çoluk çocuk anlam veremiyorum bu insanlara :silent:

Geçen gün birşeyler anlatmaya çalışmıştım ucuz çin motorlarının ülkemize girişi iyi mi kötümü tartışması vardı iyi yönlerinin olmadığını savunmadım ancak daha çok kötü sonuçlarının olduğunu anlatmaya çalışmıştım işte bu resim herşeyi göz önüne seriyor.. Her kişi bilinçli olamıyor malesef yani kurunun yanında yaş ta yanıyor...

Pakistan olduk resmen , bu sadece cehalet beyler. Baska bir sey degil. Simdi anladinizmi neden devlet ilkokul mezunlarini egale etmek istiyor.Bence iyi bir ornek.

Ben arkama çok zorunlu olmadıkça adam almıyorum, (çok isteyen kız arkadaşım da dahil) Bu arkadaş 2 kişi birden almış. Hadi o arkadaki dangalaklar işin ciddiyetinde değil, sürücü böyle bi sorumluluğu nasıl alır anlamıyorum. Bişey olsa hiç mi vicdan azabı çekmicek?

bunların elıne verıyolar motoru gıdıyolar oluyolar sonra sonra bıze dıyolar motor cok tehlıkelı bişey bunlara motor verırsen boyle olur işte odunnnnnnnnnnnnnnnlar

Ben bu pozisyonun aynısını bir filmde görmüştüm:mrgreen: Allah akıl versin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar