CBF250 ile kaç km yol alabilirim?

Selam arkadaşlar,
Honda CBF250 lik motosikletimle en uzun kaç km. yol alabilirim, bir fikriniz var mı? Çok uzun yola gelmeyeceğini söylemişlerdi bende şu ana kadar en fazla 100 km gidip döndüm yani toplam 200 km. Acaba uzun yola çıksam en fazla kaç km. gidebilirim ve ne kadar mola vermem gerekir? Adana istanbul arası gitmek istiyorum ankarada 1 gece kalsam yeterli olurmu (motor açısından)?

Moderatör (forrap)
Dostum bahsettiğin motosiklet 250 cc bir Honda yani o kadar da sıkma canını.Çin mallarıyla daha uzun yol yapanlar var.Adana İstanbul arası gidebilirsin,ve orada 1 gece kalman motosiklet açısından tabi ki yeterli:wiinkk:Mola olayına gelince,kendinin ve motosikletinin yorulduğunu hissettiğin yerde bir çay molası ikiniz içinde iyi gelecektir.100-150 km kesintisiz gidersin diye düşünüyorum ben,100 km de bir 5-10 dakikalık mola dediğim gibi ikiniz içinde iyi olacaktır...

Dostum bahsettiğin motosiklet 250 cc bir Honda yani o kadar da sıkma canını.Çin mallarıyla daha uzun yol yapanlar var.Adana İstanbul arası gidebilirsin,ve orada 1 gece kalman motosiklet açısından tabi ki yeterli:wiinkk:Mola olayına gelince,kendinin ve motosikletinin yorulduğunu hissettiğin yerde bir çay molası ikiniz içinde iyi gelecektir.100-150 km kesintisiz gidersin diye düşünüyorum ben,100 km de bir 5-10 dakikalık mola dediğim gibi ikiniz içinde iyi olacaktır...

yerden göğe kadar haklısın valla sonuçta honda hiç takılmadan gider gelirsin korkun olmasın...

benzın depon ve fızıksel dayanıklılıgın surece durmadan gıdersın bence

Sana Bağlı olan bi şey sonucta.... Motor Gider Ama Sen Nerde Durmak istersen ona göre hareket etmelisin...

geçen hafta antalya -ankara git gel yaptım 1200km.aynı günde.

Benim fikrime göre adana istanbul arasını sadece benzin almak için durarak bile gidebilirsin. Altındaki gayet kaliteli bir motor bu yolu hız limitlewri içöinde gidersen bir sorun çıkmaz. Ancak ben fırsat buldukça basıcam diyosan (yapma bence) arasıra motorun soğuması için 5 dakikalık molalar versen iyi olur.

ben de 250cc honda ve 250cchyosung arasinda kalmistim. gonlum hyosung dan yana fakat, sormak isterim: Ayni seyi hyosung ile yapsak, o da rahatlikla alir mi o yolu?

bir abimiz cbr 125 ile çanakkladen vana gitmişti hatta burdada resimlerini yayınlamıştı.cbr 125 okadar yol aldıysa artık cbf 250 nekadar gider sen hayal ettt:cat:

Moderatör (forrap)
bir abimiz cbr 125 ile çanakkladen vana gitmişti hatta burdada resimlerini yayınlamıştı.cbr 125 okadar yol aldıysa artık cbf 250 nekadar gider sen hayal ettt:cat:

Ben yazacaktım cbr 125 le yapılan o geziyi fakat ümmet abinin mondial 125 mt ile yaptığı yolun yanında o biraz sönük kaldı:)Gerçi olay gitmek değil,sorunsuz gidip gelebilmek.Ama bir cbr125 o kadar yolu sorunsuz gidip gelebiliyorsa cbf 250 hayli hayli gider...
İçin rahat olsun dostum,yap kontrollerini ve bin motosikletine git gideceğin yere:cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
O motorla ancak fırına sıcak pide almaya gidebilirsin çok uzağa gidemessin :farao:

El oğlu 100cc 2 zamanlı motorla istanbul dan kalkıyor tüm akdeniz sahilini dolasıyor siz 250 cc 22 hp motorla 100 km gidip geri dönüyor çok diyorsunuz bunada :pr:

Selam arkadaşlar,
Honda CBF250 lik motosikletimle en uzun kaç km. yol alabilirim, bir fikriniz var mı? Çok uzun yola gelmeyeceğini söylemişlerdi bende şu ana kadar en fazla 100 km gidip döndüm yani toplam 200 km. Acaba uzun yola çıksam en fazla kaç km. gidebilirim ve ne kadar mola vermem gerekir? Adana istanbul arası gitmek istiyorum ankarada 1 gece kalsam yeterli olurmu (motor açısından)?

HONDA MOTORU ARABA GİBİ KULLANABİLİRSİN
arabadan kastim yani ist bodrumu hic durmadan gidebilirsin:cat:

bendede cbf250 var hic korkma kendini ii hissettigin yere kadar git ara sirada benzin al :cherry:

Son düzenleme:
HONDA MOTORU ARABA GİBİ KULLANABİLİRSİN
arabadan kastim yani ist bodrumu hic durmadan gidebilirsin:cat:

bendede cbf250 var hic korkma kendini ii hissettigin yere kadar git ara sirada benzin al :cherry:

ya aynen bndede cbf250 war nereye gıtmek ıstersen gıt ya sısme yapmas sadece sen sısersın :queen: yanı nereye kadar dayanırsan orya kadar gıt bıldıın gıbı kuryeler gunde yaklasık olarak 385 km yapıolar o motorlarla yanı ıcın ratt olsun :cat:

dostum korkun olmasın her yere gider sen yorulur pes dersin ama gider tabi arada dinlerdir sen yinede hyosungu soran arkadaş cevabım ise:hyosun racing motor nu yüzden eğik oturuş pozisyonu olduğu için cbf kadar uzun yok rahat olmaz bide hyosungta vibrasyon daha fazla

bence 100 km de bir 5 dk mola motorun ve senin açından çok sağlıklı olacaktır ;) sonuçta honda benimde tek hayalim cbf 250 off off :pr:

ben gecen NIGDEYE gıttım valla sabah 4.30 cıktım ogleden sonra 3.15 te vardımmç.5 kere durdum motor gıdıyo ama sen gıdemıyorsun Buarada motorum da HONDA TRANSALP YANI soylenecek bısey yok sanırım ama sen dayanamassın 200 km de mutlaka dur ben ortalama 100-120 arası gıttım[bazen 180---]14 satte varırsın handayada guven ama kendıne guven me

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar