MT [ İzmir ] Engin Günaydın Stand Up gösterisine gidiyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

30 eylül cumartesi akşamı Karşıyaka / Bostanlı açık hava Tiyatrosunda Engin Günaydın ın '' O Hikayedeki Mal benim '' adlı Stand Up Gösterisine gideceğiz

Bilet fiyatları : 25.0 YTL ön sıra ve 20.0 YTL arka ve yan sıralar

Gösteri ye grup olarak girileceğinden hem yer bulmakta zorlanmamak hemde grup olarak bir yerde topluca oturup seyredebilmemiz için en geç çarşamba gününe kadar ( toplantıda ) net sayı belirlenerek toplu bilet alımı için gerekli isim yazdırma ve bilet ücreti ödemesi yapılmasını rica ediyorum

iyi seyirler.... :bounce:

Moderatör (forrap)
Cumartesi akşamı çalışıyor olacağımdan aranızda olamayacağım.Size iyi seyirler:cat:

bunun için söz veremeyeceğim malum öğrenci insanızzzz...........

öğrenci bilet fiyatını sormadım burcu gelmeyesin diye :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok para bee nası geliim..:p
S&S

gösteri ile ilgili izleyici yorumlarını okudum kaçırılmaması gereken bir gösteri diye düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yazın bizim buradaydı bu ''Mal'' :) Ben gitmeyi düşündüm Avrupa Yakasından Buhran abi tiplemesiyle beğeniyorum oyunculuğunu. İşler yoğundu unuttum gitti benim kuzen gitmiş nasıldı diye sordum hiç üzülme berbattı demişti. Tabi zevk, renk meselesi ama benim kuzende bayağı zevklidir. Gidecek olanların yorumlarını bekliyorum.

Resmi Sitesinin adresini de ben vereyim. http://www.engingunaydin.com/iletisim.html

Not: Bu şahsın Erol Günaydın ile alakası yoktur. :)

Not 2: Şimdi dikkat ettim sitesindeki izleyici görüşleri bölümündeki taranmış notlar, mektuplar çok birbirine benziyor. Yazı karakterleri olarak üstelik sanki önlü arkalı yazılmış gibi dikkatlice bakınca bir sayfada iki mektup gibi duruyor. Belki de benim her zamanki gereksiz şüpheciliğim olabilir. :)

barış tespitlerin için teşekkürler ama cem yılmazı izleyip esprilerini anlamayan da olabiliyo ben gidicem kararı kendim veririm :wiinkk:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu hakareti kuzenim, kendi üzerime alınmıyorum. İzlenimlerinizi bekliyorum. :)

eh izmire geldik artık izmirliyim denebilir
uzun süre kayıptım bu faaliyetle aranıza dönüyorum
eğer kabul ederseniz:)

muzurkedi aramıza hoş geldin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oh gezin bakalım, İzmirde olmak vardı anasını satiyim....

abi biz izmirdeyizde noluyo motor var ehliyeti 1 ekimdeki direksiyon sınavından sora alcam aliağadan ksk yada yürüyerek gidilmezki =) nese size ii izleyişler işalla şu öss yi atlatıyım yazın aranızdayım hff 1 senedir siteden yaptıklrınızı izliyom tam motoru aldım artık izlemicem dedim yine izliom ama ahh öss ahhh....

ben ve aşiretim gösteriyi daha sonra sizin ağzınızdan dinlemeyi tercih ediyoruz affınıza sığınarak ramazan dolayısıyla hafta sonları katılmam gereken iftar yemekleri olduğundan ve bu hafta ev sahibi ben olduğumdan çok istememe rağmen aranızda bulunamayacağım yetkili arkadaşlardan tekrar özür diler size hayırlı seyirler iyi eğlenceler dilerim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar