herkese merhaba yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI)

resim eklemeyi ogrendim tum resimleri bu baslikaltinda topluyorum

2 gun once ilk tanisma mesajimi yazmistim bu sefer resimlerle birlikte dondum aldigim kiyafetler bunlar ilk ve acemi bir kullanici oldugum icin guvenlige cok onem verdim en kisa zamandada motosikletimle olacak fotolari eklemek dilegiyle yorumlarinizi bekliyorum herkese kazasiz surusler..!!!

red

hocam hayırlı olsun donanın süper baya para dökmüssün anladıgım kadarıyla ama degmiş sonucta canımızı koruyor bunlar ...

üstelik karizmada 1500 olmus:bounce:

peki bu onanımın fiyatları nelerdir teker teker yazabilir misin_? hepsini birden aldıydsan ne kadar indirim yapıldı bilgilendirmeni bekliyorum...

kask koruma falan güzelde şu tavan daha çok hoşuma gitti ağlar,kandiller falan :)
hoşgeldin...

zed

dostum gerçekten güzeeller ama kask 10numara nezamandır düşünüyorum alsammı almasasammı diye bu model yok ama ben bugün bidaha gezeyim motorcuları bu arada hayırlı olsun

öncelikle aramıza hoş geldin. Hayırlı olsun çok güzel seçim yapmışsın güle güle kullanmanı dilerim.

bilader hoş geldin de, evvela bi motor alsaydın be, arabayı almadan lastiklerini almak gibi bişey bu

Allah iyiliğinizi versin ya....İnsan bide motor gösterir...Hayırlı olsun aksesuar falanda hanimiş motor hanimiş A2...:mrgreen:

Şunun gibi...Bknz..Şekil 2-A:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi günlerde kullan

Allah iyiliğinizi versin ya....İnsan bide motor gösterir...Hayırlı olsun aksesuar falanda hanimiş motor hanimiş A2...:mrgreen:

Şunun gibi...Bknz..Şekil 2-A:cherry:

Abi sende şu Harleyi bir gösteriyosun canımız çekiyor bole yapma ama :queen: :queen:

Bu arada Arkadaşım takımların çok güzelmiş allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileği ile :rendeer:

takımlar güzel kardeş ama bankasoyarakmı gittin o takımları almaya kardeş 3 maaşım kadar tutar o takımlar neyse bizde zamanla değişiriz artık takımları kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle keyifli sürüşler...:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Hayırlı olsun güle güle kullan
ama fiyatlarınıda yazarsan teker teker markalarını mont özellikle

ewet dostum hayırlı olsun ama fıyat ıstoyru<z fıyatt bak bızım buralarda arastırma ımkanımız yok barı sen yardımcı ol :)

Abi sende şu Harleyi bir gösteriyosun canımız çekiyor bole yapma ama :queen: :queen:

Bu arada Arkadaşım takımların çok güzelmiş allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileği ile :rendeer:

Ah canımmm...Kıyamamm...Bi tarafınız düşmesin sonra...:p :rendeer:

Kanka yav o Mirageyi Metro Grosmarketde gördüm galiba...o alınırmı be dostum...Bari Mondi alsaydın...En azından servisi 2.eli biraz daha güçlü...

walla mete abi bana sorsa asla aldırmazdım zaten onun olmasındaki tek maksan maddiyat 2000ytl 10taksit yapıyorlar hiç bişey o böyle düşünerek aldı motor şuan dökük vaziyette :bounce: Maddi durumumu düzeltiyim race alacağım diyor :queen: Onu da süremez dengesizdir biraz abim maruz gör :cherry:

kanka o rakama Kymco agılıty 125 var...125 lik motorun üzerinde 3 kişi zıpla vur dağa taşa bayıra ovaya...arıza yaparsa veya ne bilim bişey olursa gel o Kymcoyu kafama vur...www.kymco.com.tr...artık giren girmiş...çıkmaz...:queen:

Bari abin gidip race diye zealsun&kanuni race 200 falan almasın...aman ha uyandır abini...keleğe gelmesin...

Ah o zaman bilseydim o motoru aldırırmıydım bea abi. 150cc ama 100cc den kötü diyebilirim açtığı ağrızaları ne sen sor ne ben söyleyim allahtan sanayici olduğumuzdan masrafımız çok düşük.:farao:
O biraz race de zor alır bu kafayla giderse ne borcu biter ne de adam akıllı bi motosiklet alabilir :queen:

merhaba arkadaslar tum urunleri amerikadan aldim
kask-514$, mont-329$, bot-139$, kisa eldiven-69$, uzun eldiven-99$, dirseklik-25$, dizlik-30$, koruma montu-250$, sirtlik-69$ arti birde vergiler hepsi toplam yaklasik 1550$ geldi

kask shoei
koruma montu dainese diger tum urunler alpinestars

kask
shoei rf-1000 picotte 3 tc-5 black

mont
alpinestars one-o-one jacket

bot
alpinestars recon boot

kisa eldiven
alpinestars octane s-moto gloves

uzun eldiven
alpinestars sp-1 gloves