kafam öyle karıştı ki motor alamamaktan korkuyorum

:pale: öncelikle herkese selam. denizlide oturuyorum ve üniversite öğrencisiyim.
dün yoğun bir araştırmadan sonra bir motor almaya karar verdim. gittiğim yerde de adamın elinde 8 firmanın bayiliği var. orada adam kafamı öyle bir karıştırdı ki ağlayacak gibi oldum.
sorum şu: ben motora 2 kişi binecem gideceğim yolda bayağı bi rampa var(3 km falan) pasifik 150 mi hussar 125 mi truva da var bi model 150 lik o mu veya önerebileceğiniz başka sağlam bi model var mı şimdiden herkese çok çok teşekkürler.
not(2500 ytl bütcem var)) :pale:

arkadaşım araştırman çok iyi

:cat: tabiki almadan önce araştır alternatifler arasında en iyi tercihi yapmalısın ... söylediğin markalar arasında truva en sağlam marka....bu da arkasın da global motorun olmasına bağlı....fakat hangi model truva olduğunu yazmamışsın hiç yoksa motor hacmini diyeydin fakat pasifik dediğine göre truva 125 t -5c modelinden bahsediyosun...... uyar.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2500 ytl butcen var ise dusunmeden hussar derim.. ama vitesli al bence ayrıca yokuş cıkacagını soylemısın

truvanın modeli şu TR 150t-18 150 cc.
bi de söylemeyi unutmuşum mondial 150 Zc de çok hoşuma gitti görünüş olarak ama bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum. şu 2-3 gün içinde motoru almam gerekiyor artık. lütfen yardım edin

truvanın modeli şu TR 150t-18 150 cc.
bi de söylemeyi unutmuşum mondial 150 Zc de çok hoşuma gitti görünüş olarak ama bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum. şu 2-3 gün içinde motoru almam gerekiyor artık. lütfen yardım edin

arkadasım bırak truva yı fılan bısey bılıyoruzda konusuyoruz.... hussarı al kafan rahat etsın:cat: yoksa otekı motorların hepsi dökülür yolda:pr: :pr: ,, benden soylemesı... alacaksan hussar sonra 150zc ama 150zc nın tıpıne aldanma o motorda belki fos cıkacaktır...:farao:

dostum rampa ve iki diyorsan o paralara vitesli motor al rahat et otomatikler çok çabuk şişer rampalarda ayrıca da fazla yakar ve çok çabukta bitirirsin motoru önerebileceğim mondial kt 125 bence mondial in en iyi vitesli motoru yinede sen bilirsin:rendeer:

dostum rampa ve iki diyorsan o paralara vitesli motor al rahat et otomatikler çok çabuk şişer rampalarda ayrıca da fazla yakar ve çok çabukta bitirirsin motoru önerebileceğim mondial kt 125 bence mondial in en iyi vitesli motoru yinede sen bilirsin:rendeer:

katılıyorum:cat:

Hoşgeldin.Bide "motosiklet modelleri" başlığında biraz zaman geçirirsen daha detaylı bilgiye ulaşırsın.Ayrıca kullanıcı tecrübeleri ve ne gibi arıza çıkarabilkeceğinide bilirsi düşündüğün modellerin.Hadi kolay gelsin.

hussar

arkadaşım bence hussar al bende kanuni popcorn90cc var diger 125 scooterlara kafa tutuyor çok iyi kaçıo hemde kuvvetli bir motoru var.

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum.
motoru şehiriçi kullanacağım için scooter almayı düşünüyorum. şöyle bir durumda var 2 kişi binecem dedim ama bu sürekli olmayacak haftada en fazla 2 veya 3 kere. öyle bir durum var. ayrıca 3 km rampa var dedim ama bu sürekli değil 15 km yolda toplam olarak demek istedim. ayrıca bu motorların dışında önerebileceğiniz motorlara da kabulüm.
en fazla 2 gün içinde alacam artık motoru. uffffff ne zor işimiş bu motor alması yaa.

küçük gelmezse bunu al derim honda beat 100ytl daha koyman lazım ama

beat aldınmı ömürlük motor sorun cıkarmaz motoru zorla yıne tık demez cın malı gıbı

beat de 110 luk orası kafamı bozuyor. yine de saolun

arkadaşlar sizi de yordum ama kusura bakmayın da. şimdi tek bi sorum. hussar mı yoksa agility 125 mi. ikisinden birini söylerseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yamha ybr125 alabiliyorsan ondan al

1000kere sorsan hussar

Bence alabiliyorsan honde beat almalısın.Fiyatı 2600 sanırım.Süper bir alet.Kalite motor ömrü uzun ki honda kalitesi ayrı tabii ki...eğer 3000ytl gibi bir bütçe ayırmış olsaydın bws derdim 2zamanlı biraz fazla yakar ama rampa falan dinlemez iki kişi.Ama beat senin için en iyi tercih dostum bırak truvayı falan.Hussarda sanırım kanuni olması lazım emin deilim ama ayırdığın para ile japon markası alabiliyorsan çine bakmamanda yarar var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar