herkese merhaba araniza katilabirim gibi artik sizce?

merhaba arkadaslar ben kadir siteyi bayadir takip ediyorumda biraz yazmaya usendigimden yazmiyordum umarim ilerde yazicam. Bende motor almadan kiyafet islerini halledenlerdenim su anda foto eklemeyi bilmiyorum ama ilerde eklicem. kendime kask olarak shoei RF-1000 picotte tc-5 helmet, mont olarak alpinestars one-o-one jacket, bot olarak alpinestars recon boot, eldiven olarak bir kisa alpinestars octone s-moto gloves uzun da alpinestars sp-1 gloves aldim. Bunlarinda disinda ekstra alpinestars knee guards, alpinestars reflex guards, dainese summer safety jacket, ve 2 tane kaska vizor aldim. Ilk defa motoro binmeye baslayan birisi olarak biraz abattim gibi ama benim icin guvenlik cok onemli birazda goruntu tabiki.Artik bir tek motor isi kaldi onuda en kisa zamanda halledicem ilk olarak kafamda cbr125 var onla basliyacam zaten daha sonra devami gelecek. Simdiden kendimi motorcu gibi hissediyorum cok sabirsizlaniyorum aranizda olmaktan cok mutluyum herkese saygilar ilerde fotolarla ve moturmala donmek uzere bye

:rendeer: aramıza ve foruma hoşgeldin kalıcı olmaz dileğiyle

hoşgeldin

aldığı koruma ve aksesuarların işe ciddi baktığını gösteriyor... fakat bence motor tercihini biraz daha düşün....hicyoksa gt 250 felan düşün(hyosung):wiinkk:

Kardeş hoşgeldin:) Benim fikrimce en iyisini yapmışsın korumalarını alarak umarım istediğin motoruda alır tam takım bi motorcu olursun :) Motor seçimide sana kalmış ister cbr 125 ister gt 250 yeter ki sen beğen ve iste...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eşeği almadan semeri hazırlamak diye seninkine denir :p neyse iyi yapmışsın aksesuarlar gayet güzel cbr 125 de iyi fikir ayrıca :wiinkk: aramıza hoşgeldin

ehliyet ilk aldigim seydi motor konusunda bi foto koymayi ogreniyim onuda kayacagim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hyosung gtr250 paklar seni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar