KawaSaki 250r!!!Nerden Bularbilirm??

Kawasaki Ninja250r arıyorum.İstanbul caoında butun bayılere telefon actım hepsı Turkeyeye gelmediğini söyledi.Amerika iç pazarında satılıyormuş.Peki 2. el Ninja satanlar nerden buluyorlarda alıyorlar.Kawasaki Ninja modelimni nerden bularbilirm Bilggisi olan varsa plss help mee.

eer hyosung gt 250 r den güzel ve arada fiyat farkı yoksa düşünülebilir

Söylenenler doğru henüz Türkiye ye gelmedi 1 ay sonra geliyor Z moto'da tabi ki...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Fiyatini problem yapmayanlar alabilir. :mrgreen:

Kawasaki Ninja250r arıyorum.İstanbul caoında butun bayılere telefon actım hepsı Turkeyeye gelmediğini söyledi.Amerika iç pazarında satılıyormuş.Peki 2. el Ninja satanlar nerden buluyorlarda alıyorlar.Kawasaki Ninja modelimni nerden bularbilirm Bilggisi olan varsa plss help mee.

aahoo 3 sne olmus:) abi kusura bakma biraz beklettık senı help you:)adam belkide hayabussa aldı:) bizden cevap gelmedi

abi sağmısın :) valla yardımcı olmak isterdik =)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar