Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istediğiniz şeye airbrush diyorlar arkadaşlar ama bu motordaki airbrush değil tahminim türkiye de de bu işin üstadı bir orta yaşlarda abimiz vardı hatta yaptığı bir iki chopperıda gördüm şahaneydi birinin benzin deposuna apache figürü atmışdı gölgeli diğerinede melek resmi yapmşdı gerçekden adam üstat ama pahalıya yapıyormuş adam zaten konusunda tek numara
bunun dışında airbrush yapan başka yerlerde var iyi makul fiyatlara özel bir şey istemessiniz katologdan seçerseniz sonuçda şablon basar özel bri şey isterseniz onu kendi el sanatıyla yapıcağı için doğaçlama ona tuzlu isterler
bu motora gelince ben beyenmedim zaten airbrushda değil tahminim kalıp şablon kullanmışlar tahminim.
valla boyalar gayet hoş bi eblgeselde amerikalı bir boya sanatçısını görmüştüm bütün araçlar boyalı ama bu ustanın diğerlerinden farkı alev deseni yapmasıydı kendi helikopterini boyamış ve bir yere inerken helikopter yanıyor diye itfaye çağırmışlar :9