Suzuki INTRUDER M800

bugün bu mainayı canlı gördüm. feribotta yanımdaydı. sahibi ilede biraz sohbet ettik. AĞZIMIN SUYU AKTI arkadaşlar bunu bide canlı görün. FECİ bi makine yapmışlar yahu. Şuana kadar gördüğüm en güzel cruizer diyebilirim. yalnız 50 adet ile sınırlıymış türkiyede. Arkadaşta zaten sonuncusunu almış

2006 dan berı baya bı zaman gecmıs :p Güzel motor ama hıc tarzım degıl...

hazır güncellenmişken bi soru sıkıştırayım şuraya :) bu aletin lastik hava basınçları konusunda bi fikri olan varmı? (kitapçık yok malesef)

hazır güncellenmişken bi soru sıkıştırayım şuraya :) bu aletin lastik hava basınçları konusunda bi fikri olan varmı? (kitapçık yok malesef)

Eger lastiklerinin markasi Metzeler ME880 ise basinc degerleri on icin 38-40 psi, arka icin 40-44 psi. Diger markalar icin bilgim olmamakla birlikte, tahminen ayni mertebede olmali.

Son düzenleme:
ofyaa...
bu motosikleti ilk gördüğüm andan beri çok beğeniyorum..
Kıbrısada bir tane gelmiş bundan... sahibi bir arkdaşım. gezilerde ara sıra kullanıyorum. çok keyifli bir sürüş tarzı var.. çokta hızlı ve seri aynı zamanda..

bugün bu mainayı canlı gördüm. feribotta yanımdaydı. sahibi ilede biraz sohbet ettik. AĞZIMIN SUYU AKTI arkadaşlar bunu bide canlı görün. FECİ bi makine yapmışlar yahu. Şuana kadar gördüğüm en güzel cruizer diyebilirim. yalnız 50 adet ile sınırlıymış türkiyede. Arkadaşta zaten sonuncusunu almış

dostum bu makinadan 2007 model (suzuki intruder M 800) bende bi tane var:) şu an 9.000 km de ve hiç sorunsuz canavar gibi çalışıyor. bir de egzozda biraz oynama yaptık:p
korna kullanmaya gerek yok cadde kendiliğinden boşalıyor zaten::))

ancak türkiyede 50 adet ile sınırlıymış olanını anlamadım. benim bildiğim daha fazla var. acaba başka bir modelden mi bahsediyorsunuz??

Bu arada tarz değişikliği yapacağımdan motorumu satmak istiyorum. görülmeye değer bi motosiklet. Honda VFR 800 ABS almayı düşünüyorum. takas da olabilir.
ilgilenen olursa bana mesaj yazabilir resimlerini veya videosunu paylaşabilirim.

Son düzenleme:
Nasıl hortlamasın abicim.Çok güzel bir şey ya. Ben tam bir naked aşığıyım.Ben bile hasta oldum bu motora ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar