ilk motorum bianchi falcon125

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam motorsiklet tutkunları.bugün ilk motorumu alarak aranıza katıldım.motorum falcon125.uzun bir araştırmadan sonra bu motora karar verdim.ve iyi de yaptım diye düşünüyorum.bugün tüm gün boyunca motor üstündeydim ve inanılmaz keyifliydi.bundan sonra yapılacak organizasyonlara katılarak bu keyfi topluca yaşamaktan büyük mutluluk duyacağım.herkese güvenli sürüşler...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
güle güle, iyi günlerde kullan arkadaşım
motor hakkındaki tüm olumlu-olumsuz fikirlerini paylaşman umuduyla
:cat:

hayırlı olsun.
iyi günlerde, güle güle kullan.:rendeer:
ama fotosuz kutlama olmazzz...

çok teşekkürler arkadaşlar bu iyi dilekleriniz için:) 1 şey sormak istiyorum.kullanım klavuzunda rodaj süresince belli bir hızı geçmememizden bahsediliyor,bugün yolda karşılaştığım başka bir motorsiklet sürücüsü sakın öyle formalitelere inanma bastır gitsin yoksa daha sonra motor hiç hızlanmıyor dedi.hangisi doğru bunu sormak istiyorum.???

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın işallah!!

hayırlı olsun arkadaşım.motora korumasız binme.kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun kardeş. ama bu motoru ilk kez duydum. resmini veya ilgili site adresini vermen mümkün mü? merak ettim açıkçası

çok teşekkürler arkadaşlar bu iyi dilekleriniz için:) 1 şey sormak istiyorum.kullanım klavuzunda rodaj süresince belli bir hızı geçmememizden bahsediliyor,bugün yolda karşılaştığım başka bir motorsiklet sürücüsü sakın öyle formalitelere inanma bastır gitsin yoksa daha sonra motor hiç hızlanmıyor dedi.hangisi doğru bunu sormak istiyorum.???

Öncelikle kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Bence sen o formalitelere uy çünkü motor hakkındaki en sağlıklı bilgiler ordadır. Yanılıyosam düzeltin :cat:

Mersin İl Temsilcisi
Neversoft, BİŞey SormuŞtum Az Önce Ama... Cevabini Beklİyorum.

neversoft çevrim dışı.google sor :mrgreen:
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah.

hayırlı olsun gardaşım allah kaza bela vermesin sakın kask takmadan trafiğe çıkma:)

arkadaşlar biraz sonra fotorafını çekeceğim motorun.ama size temsili fotorafının olduğu ilgili siteyi vereyim: www.bianchi.com.tr
ben motoru adanadan aldım.1800ytl pilaka ruhsat,orjinal bianchi;port çanta,alarm ve kask dahil.arkadaşlar kasksız trafiğe çıkmıyorum.hatta daha keyifli bir sürüş oluyor,uyarılarınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum hepinize.

buyrun arkadaşlar motorun fotoğrafları.bugün inanılmaz bir yağmur vardı adanada.lastikleri deneme şansım oldu,sert fren,ani hızlanma vs hiç bir durumda kaymadı.lastikler duro marka.memnuniyetim biraz daha arttı diyebilirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün adana-karaisalı(gidiş geliş 100km) iki kişi yol yaptım.motordan şu an için çok memnunum.en ufak bir sorun yaşamadım.yokuşlarda vs kesinlikle tıkanmıyor ve en önemlisi 2 gündür yağış var ve hiçbir kayma olayıyla karşılaşmadım.ilerleyen zamanlarda sizleri yine bilgilendirirm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar