[SAHTE HABER] site üyesi FOGLAMP51 kazada hayatını kaybetti..son dakika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar biz bu siteyi:salut: foglamp51 olarak iki kişi kullanıyorduk arkadaşım mahmut hayatını kaybetti..ölüm nedeni yamahar6 y la takla attı..kendimi çok üzgün hissediyorum...arkadaşlarr::salut: :salut: :salut: :salut:

Haber asparagastır hem Bor Emniyeti hemde başlığı açan üye bunu teyit etmiştir...başlık bu sebepten kilitlenmiştir..Yine üye aynı sebepten siteden ihraç edilmiştir...Bu gibi olaylarla şaka yapma ihtiyacı hisseden zihnen gelişmemiş insanlara bunun bir örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz

MT Yönetimi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Haydaaaaaaaaaa.. Allah rahmet eylesin....Biraz detay veririmisin...
S&S

hayırdır ya.... Biraz detay verirmisin... ne oldu nedir ne değildir...

Allah Rahmet eylesin...:salut:

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin...Kalanlara sabır versin

çok kötü bir haber ...allah rahmet eylesin....detayyy verirsen seviniriz ...acını paylaşıyoruzzzzz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
:salut: arkadaşım dün öldü mahmut.yamaha r6 yı beraber silmiştik.yıkamıştık..içime doğmuştu sanki mahmut bugün gitme istersen bugün oturalım dedim.ama yarın otururuz dedi şimdi gitmem lazım söz verdim arkadaşlara dedi.son ra çıktı gitti lastiği öttürerek.ama telefon geldi 1saat sonra mahmut kaza yaptı öldü.dedile. ben o an yıkıldım.mahmut arabarayı sollarken hakimiyetini kaybetmiş ve şarompole uçmuş.anlatmak acı veriyo ..seveni çoktu..askere gidecekti 1ay sonra cenazasine en az 8bin kişi katılmıştır heralde..arkadaşlar bu kadar

cok uzucu
herkesin başı sağolsun.....
allah rahmet eylesin....

of yaaa allah rahmet eylesin biraz detay verirsen olay hakkında iyi olur:salut: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar msjnın ortasında yazıyo detaylar.ben evlerine gidiyorum baş sağlığı dilemeye kalın sağlıcakla..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin:pale:

allah rahmet eylesin.. çok kotu oldum allah ailesinin yakınlarının yardımcısı olsun:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hay Allah yaw daha bugün ne güsel epeydir kötü haber filen yok motorcularla alakalı die konusuorduk kendi aramızda..:pr: Allah Rahmet eylesin, geride kalanlarına sabırlar versin...Aman arkadaşalr nolur dikkat...
S&S

off Allah Rahmet eylesin, tüm tanıdıklarına sabır versin. Başımız sağolsun.

arkadaşlar hepimizin başı sagolsun ve bu da şehir içi sürat yapanlara ders olsun lütfen başka kayıplar vermeyelim butür üzücü olyları allah göstermesin allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin allaha emanet olun.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar