lastik almam lazın lütfen yardımcı olun ::sos::

::sos:: dostlar merhaba malum önümüz kış ve benim regalimin lastikleri çok kötü :farao: . ıslak zeminde yol tutuşu SIFIR. içinizde son zaman larda lastik alan varmı. yada bu konuda bilgisi olupta tavsiye edebilecek biri. ekonomik ve olabildiğince kaliteli lastik almalıyım. birde lastik alırken sadece arka almam yeterli olurmu yoksa çift olarakmı almalıyım ::sos:: lütfen yardımcı olun. herkeze keyifli sürüşler dilerim:rendeer:

arkadasım bak lastıgınde nylon yazzıyso dırek deıstır ıkısını cunku on fırenı sıktınmı taklaya gelebılırsın pırellının lastıklerını tavsıye edrım sana ebatları bulamazsan bostancıda koprunun oralarda muzmotor var ben oradan almıstım her turlu ebat lastık var adamlarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence tek lastik değişmek pek mantıklı gelmior..Ama kışın kullanacaksan lastiklerini bir bilirkişiye (ki bu servis değildir bence) göster..Muhtemelen değişmen gerekecek..
Bu konuda uzman (sadece motosiklet lastiği satan) www.buzmotor.com var..Bostancıda...İstersen bi görün derim..
S&S:wiinkk:

mıchelın almanda fayda var çünkü geniş tabanlı ve yumuşak hem yazın hem ıslakta yol tutuşu iyidir

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
pirelli diablo öneririm, ön ve arkayıda aynı marka almaya özen göster.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar